JAŠI, JAŠI, SVI SMO NAŠI! Isplivao urnebesan snimak gradonačelnika Banjaluke! (VIDEO)

Alo Redakcija

11:07

Na granici 0

Na internetu se pojavio snimak na kojem se može videti kako gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na sebi objašnjava jednoj devojci kako da jaše konja.

JAŠI, JAŠI, SVI SMO NAŠI! Isplivao urnebesan snimak gradonačelnika Banjaluke! (VIDEO)
Foto: Printscreen

On se oglasio tim povodom, navodeći da je sve snimljeno pre tri godine.

Video na kojem se vidi kako jedna devojka jaše gradonačelnika Banjaluke brzo se proširio društvenim mrežama. Nije bilo detalja o tome kada je nastao snimak, a pojedini mediji su preneli da je devojka koja je na leđima Stanivuković zaposlena u Gradskoj upravi i da je ona njegova desna ruka.

„Ispraviš leđa i uzmeš moje kragne, kao da su od konja uzde“, objašnjava Stanivuković, dok devojka govori: „Ojha“.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako je preneo Klix.ba, video se pojavljuje u jeku afere „Kiseonik“ koju je plasirao Stanivuković, a u kojoj ukazuje da je firma TGT Tehno Gas bez dozvole godinama isporučivala kiseonik UKC-u RS-a. Inače tvrdi da je firma bliska SNSD-u Milorada Dodika.

Nakon što je video postao viralan na društvenim mrežama, oglasio se i gradonačelnik Banjaluke, rekavši da je snimak nastao pre tri godine, a da je sada plasiran u javnost kako bi skrenula pažnja sa afere koja potresa Republiku Srpsku. On je upitao i zašto snimak nije objavljen ranije.

„Zašto ne pre pola godine ili godinu, ili za dvadeset dana? Zato što danas govorimo o najvećoj aferi koja potresa Republiku Srpsku, najvećoj aferi u poslednjih 20 godina i cilj je da se pažnja skrene sa te teme“, naveo je on.

Kako je dodao, šaljive snimke ima skoro svaka osoba, pa je pitanje zašto je baš njegov toliko interesantan javnosti. Naveo je i da po neki „bliski prijatelj služi režimu, a režim je svestan koja opasnost mu preti od njega kao gradonačelnika“.

„Ne bi me čudilo da ovakvih ličnih diskvalifikacija bude mnogo. Isto je bilo i sa videom na kojem vozim trotinet. Taj snimak nastao pre tri i po godine, a predstavljeno je da je snimljen sada, što apsolutno nije tačno. Fokus sada mora biti na gorućoj temi koja poslednjih dana potresa Banjaluku, a to je kiseonik koji se daje pacijentima. To sve jasno govori da je ovo najveći kriminal od kada postoji Republika Srpska i oni na to nemaju odgovor. Vratimo fokus na temu kiseonik. Svi mi imamo slobodno vreme, svoje greške i privatni život. Razlika je što moje greške mogu našteti samo meni, a njihov čitavom narodu“, zaključio je Stanivuković.

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading