ONA OVDE VIŠE NIŠTA NEMA: Brena prodala stan u rodnom Brčkom, evo ko tu sada živi

Alo Redakcija

10:23

Na granici 0

ONA OVDE VIŠE NIŠTA NEMA: Brena prodala stan u rodnom Brčkom, evo ko tu sada živi
foto: Youtube printscreen

Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena, rođena je u Bosni i Hercegovini, u mestu Brčko, gde je živela sa porodicom sve dok nije upoznala članove benda „Slatki greh“ i vrlo brzo postala najpopularnija ličnost u Jugoslaviji.

O svom rodnom mestu često je pričala u javnosti, ističući da je tamo provela divne trenutke odrastanja i da je često odlazila u Brčko dok su joj roditelji bili živi.

Ona je nedavno prodala očev stan, piše „Kurir“. Vrata stana otvorio je Selim Hrlović, pevačicin dalji rođak, koji je od nje kupio nekretninu.

– Prošle godine kupio sam ovaj stan od Brene, ona ovde više nema nikakve nekretnine. Otišla je odavde još kad je bila jako mlada. Ako bude dolazila u Brčko, ona ovde u stanu uvek može da bude. Čitava nacija je ponosna na nju, a posebno mi koji smo odavde – rekao je Selim.

Brčaci su rekli da Brenu odavno nisu videli.

Pevačicina komšinica, koja nije htela da se fotografiše, prisetila se Fahretinog detinjstva.

– Ona se družila s mojim sinom, bila je fino dete, uvek nasmejana, imala je tu neku harizmu. Čula sam da joj je i majka preminula i da je to teško podnela. Ona je odrasla u kući kod Ličkog mosta, tu vi sad ne možete da priđete kolima, ali ta kuća svakako više ne postoji – rekla je sagovornica za pomenut medij.

Kurir

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading