DVA SCENARIJA: Da li je tajna Matejevog nestanka u telefonu?

18:03

Ostale vesti 0

Misterija nestanka mladog Splićanina Mateje Periša (27) traje već devet dana. Toliko i potraga za bilo kojim dokazom koji bi pomogao policiji na rasvetljavanju ovog slučaja.

DVA SCENARIJA: Da li je tajna Matejevog nestanka u telefonu?
MUP RS

Mobilni telefon koji je pripadao momku od trenutka njegovog nestanka ne šalje ni jedan jedini signal. Istražitelji sumnjaju da je mobilni telefon mladog Splićanina u potpunosti uništen što dodatno otežava njegov pronalazak.

- Sumnjamo da je Matej ili bacio telefon u vodu ili sa njim upao u Savu. Jedino, ako je u potpunosti mobilni uništen nije moguće da mu se uđe u trag. Iz tog razloga Matejev telefon ne šalje ni jedan jedini signal - počinje priču za Telegraf.rs dobro obavešten izvor koji radi na slučaju nestalog Splićanina.

Prema rečima našeg izvora, na osnovu snimka na kome se, navodno, vidi Periš koji trči ulicom mogu zaključiti da je momak najverovatnije bio pod dejstvom opijata i alkohola.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Tokom istrage došli smo do informacije da nestali nije pre koristio opijate, a veoma retko i pio. Prema rečima njegovih drugova i oca on je vodio zdrav život. Kao takav njemu je bilo veoma malo potrebno da uzme alkohola i opijata i da uđe u takozvanu psihotičnu epizodu. Na osnovu toga smo i zaključili zbog čega tako brzo trči i povremeno se osvrće. U takvom stanju čovek ne oseća ni da mu je hladno niti nešto drugo. Osoba koja je pod halucinacijama može istom brzinom da trči od Save do Karaburme - objašnjava naš sagovornik.

Na pitanje da li je moguće da je Splićanin ušao u Savu koje su šanse da je ostao živ sagovornik iz policije tvrdi:

- Kobnog dana temperatura vode bila je svega šest stepeni. I da je Supermen u pitanju mogao bi svega 10 minuta da bude živ u njoj - kaže izvor.

Kako Telegraf.rs saznaje, policija nije došla ni do jednog jedinog dokaza da se radi o otmici ili nekom sličnom krivičnom delu nad mladim Splićaninom.

Izvor: Telegraf

Komentari(0)

Loading