MIRI BANJAC POZLILO NA TIVATSKOM AERODROMU: Ženi od 92 godine niko nije hteo da ustupi mesto u čekaonici

11:44

Ostale vesti 1

Legendarna glumica Mira Banjac imala je više nezgoda na aerodromu dok je pokušavala da se vrati iz Crne Gore u Beograd. Poznata glumica je trebalo da leti za Srbiju, ali joj je let iz Tivta za Beograd bio otkazan. Ona je morala da čeka novi let više od četiri sata, a u jednom momentu joj se slošilo.

MIRI BANJAC POZLILO NA TIVATSKOM AERODROMU: Ženi od 92 godine niko nije hteo da ustupi mesto u čekaonici
Printscreen/Youtube/TV SHOWS

„Na aerodromu je bilo mnogo ljudi, jer su letovi kasnili, pa kada je prošla pasošku kontrolu, Mira nije imala gdje da sedne. Glumica je punih sat vremena stajala sama u ćošku sa velikim šeširom i naočarima. Činilo se da nije željela da je bilo ko prepozna, a niko od prisutnih putnika nije htio da joj ustupi mjesto sve dok joj se nije slošilo“.

„Gledala sam sramotnu scenu! Mira nije imala gdje da sjedne. Svi su gledali ženu od 92 godine kako stoji i niko nije htio da joj ustane. Pa i da nije legenda kakva jeste, trebalo je da joj ustupe mjesto. Na kraju joj je ustala neka žena sa djetetom. Ona joj je dala flašicu sa vodom da dođe sebi. Tek tada je Mira skinula šešir i uzela lepezu da se rashladi“, priča izvor „Informera“.

On dodaje da je Mira doživela još jednu neprijatnost kada je sletela u Beograd jer su joj na aerodromu izgubili kofer. Nakon sat vremena potrage glumica je pronašla prtljag i otišla kući taksijem.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Komentari(1)

Loading
Milutin

08.09.2022 22:20

Ne ustupanje mjesta starijoj osibi je odluka zapadne demokratije i lošeg vaspitanja.draga gospođa bi trebalo u skladu sa svijim godinama da izbegava putovanja jer joj nevaspiran proevropski narod neće pomoći da lakše podnese putovanje koje po običaju uvek kasni.