"PUTIN MORA DA UMRE" Skandalozna izjava Nenada Čanka - "Da li će se baciti kroz prozor, ili popiti novičok, nešto će se desiti"

15:50

Ostale vesti 2

"U Ukrajini se brani zapadna civilizacija i zato Vladimir Putin ovo živ ne može da završi. Putin mora da umre. Da li će se baciti kroz prozor, ili će se ubiti ili će piti čaj sa novičokom. Nešto će se desiti", izjavio je lider LSV Nenad Čanaka u emisiji Nedeljom u 2 na HRT.

"PUTIN MORA DA UMRE" Skandalozna izjava Nenada Čanka - "Da li će se baciti kroz prozor, ili popiti novičok, nešto će se desiti"
Printscreen/Youtube

Prema njegovim rečima, Putina je opsela čitava priča da je neverovatno moćan, i pod tim utiskom je upao u Ukrajinu i, kako kaže, tu pogrešio.

- Umesto da se zadržao na Krimu, on dođe u poziciju da hoće da osvoji Ukrajinu. Na Ukrajini se brani evropska civilizacija. Putin ovo živ ne može da završi. Putin mora da umre. Da li će se baciti kroz prozor, ili će se ubiti ili će piti čaj sa novičokom. Nešto će se desiti. On ovo ne može da preživi. Na njegovo mesto će doći neko koga će Zapad sa olakšanjem dočekati kao reformatora - rekao je Nenad Čanak.

Čanak je izneo neverovatnu teoriju da teški dani Rusiji tek predstoje, jer ima stalni pad broja stanovnika, a opasnost joj dolazi sa istoka i to ni od koga drugog nego od, kako Čanak smatra, "prividnog saveznika - Kine".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Rusija se nalazi pred istorijskim pitanjem - šta se događa sa najvećom zemljom na svetu iz koje opada broj stanovnika a ogromni prostori u Aziji su potpuno prazni. Oni ne da ne mogu da brane Sibir, nego ne znaju da li tamo imaju 5.000, 50.000 ili pet miliona Kineza. Ne mogu granicu da kontrolišu. I šta ćemo kad se Kina, koja odavno ima pretenzije na Sibir, toga doseti. Živimo u užasno opasnom vremenu - rekao je Čanak.

Izvor: region.alo

Komentari(2)

Loading
Gaginho

21.09.2022 06:37

Stand-up komičar, ali opasno otrovnog jezika, možda se njime pozabavi neka od ruskih tajnih službi. Ovo dobronamerno kažem. On zbog 500 € može da iznenada "rikne" otrovan. Mala nadoknada za preveliki rizik. Ruski rulet je opasna igra.

ludi milojko

22.09.2022 03:44

ne vidim sta je tu skandalozno. skroz je u pravu. putin je manijak i psihopata.