(FOTO) POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA JEDAN OD OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO VUKOTIĆA: Turska policija objavila fotografiju Milana Vujotića

10:37

Ostale vesti 0

Visokopozicionirani pripadnik kavačkog klana Milan Vujotić (40), koji je uhapšen u Istanbulu zbog sumnje da je povezan sa kriminalnom grupom koja je 8. septembra u tom turskom gradu ubila vođu škaljaraca Jovana Vukotića, imao je kodno ime „amigo“, odnosno prijatelj. Turski mediji prenose da je on bio takozvani „spavač“ u Turskoj.

(FOTO) POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA JEDAN OD OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO VUKOTIĆA: Turska policija objavila fotografiju Milana Vujotića
Printscreen/Youtube

- Milav Vujotić, za kojim je raspisasna crvena Interpolova poternica uhapšen je u sklopu istrage ubistva Jovana Vukotića u naselju Šišli u Istanbulu. Vujotić je živio u luksuznoj vili u naselju Maltepe, koja je bila iznajmljena na drugo ime. On je neko vreme praćen, i 23. septembra je uhapšen – navode mediji.

Turski mediji objavili su i fotografiju Milana Vujotića, na kojoj se vidi da je on potpuno promenio lični opis, pustio bradu i kosu.

Printscreen/POLICE TURKEY
 

 

Podsetimo, u Turskoj su pre Vujotića zbog likvidacije Jovana Vukotića uhapšeni i rođak Radoja Zvicera, Radoje Živković Žuti, Zdravko Perunović kao i još desetoro osumnjičenih, uglavnom turskih državljana. Među uhapšenima je i jedna žena crnogorskog porekla.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading