KUM JOVANA VUKOTIĆA OTKRIO SVE! POMENUO I LJUBOMORU: Evo ko je krivac za smrt vođe škaljaraca

11:02

Ostale vesti 0

Balša Đuranović (59), kum ubijenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića, nakon ubistva u Turskoj skrenuo je na sebe pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. U ekskluzivnoj ispovijesti za Alo! On između ostalog otkriva šta se dešavalo pred smrt Jovana Vukotića i ko mu je “došao glave”!

KUM JOVANA VUKOTIĆA OTKRIO SVE! POMENUO I LJUBOMORU: Evo ko je krivac za smrt vođe škaljaraca
Printscreen

Kako kaže, i sam Vukotić je više puta pogledao smrti u oči.

„U avgustu prošle godine je uz pomoć prijatelja iz Rožaja izbegao zasedu i smrt. On mu je nakon toga pomogao da dođe do Turske, na sigurno, te mu se zahvaljujem“, istakao je Balša, i dodao da je sa Jovicom bio na vezi sve vreme i zna da mu je kum u Istanbulu živeo opušteno.

Mir više nije bio moguć

„Imao je mere opreza, ali se slobodno kretao, trenirao. Mi smo na naš način komunicirali, čak smo se i videli. U novembru sam imao ozbiljan razgovor sa Jovicom. Ne bih sad o tome javno, ali je bilo u vezi sa zaustavljanjem prolivanja krvi i mirom. Zviceru je ponudio primirje. Dao sam Jovici tada savet, ali nekome očigledno nije bio mir u planu. Posavetovao sam tad i određene osobe šta da se ponudi, ali je izgleda mnogo toga lošeg napravljeno da mir više nije bio moguć“, tvrdi Balša.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Vukotićev kum kaže da nakon ubistva u Turskoj ne želi da traži krivca „ni u kome“.

„Došli su do njega preko osobe koja nije imala ništa, a dobila je sve zbog Jovice. Sram ga i stid bilo za nedelo koje je uradio. Nema tih para koje će ga oprati! Samo je svoju porodicu doveo u opasnost da moraju gledati dvaput kroz špijunku kad izlaze napolje. Ali ima tu još jedan krivac, ona kojoj je ljubomora bila preča od njegove bezbednosti, ona koja je izmišljala da on dovodi prostitutke u svoj apartman i tako dalje. Gospođica nek se pronađe sama“, zaključio je Balša.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading