(VIDEO) "I DUNAV TEČE ĐE ON REČE": Vest o povratku Bojovića oduševila CRNOGORCE

12:02

Ostale vesti 0

Luka Bojović, nekadašnji član Zemunaca, posle deset godina provedenih u zatvoru u Španiji, stigao je u Srbiju. Naime, on je sleteo u Beograd direktnim letom iz Madrida, što je sudeći po komentarima koji su se mogli videti na društvenim mrežama izazvalo erupciju oduševljenja u Crnoj Gori.

(VIDEO) "I DUNAV TEČE ĐE ON REČE": Vest o povratku Bojovića oduševila CRNOGORCE
Printscreen/Youtube/ Portal Informer

Na aerodromu "Nikola Tesla" u trenutku sletanja aviona u kojem se nalazio Bojović, bio je veći broj pripadnika policije, a sačekao ga je i advokat Borivoje Borović. Prisutnima je za oko zapao simpatičan gest Bojovića odmah po izlasku sa aerodroma. Naime dok je Luka radi svoje bezbednosti polu trkom išao ka vozilu koje ga je čekalo, povratio se nekoliko metara nazad, očigledno srećan što se vratio u svoju zemlju i neočekivano pružio ruku prvom policajcu koji se tu nalazio, srdačno ga pozdravivši, nakon čega je munjevito nastavio svojim putem, ostavivši policajca u čudu. 

Komentari na društvenim mrežama u Crnoj Gori na vest o povratku Bojovića u svoju zemlju su bili preplavljeni "emotikonima", pozivima da obiđe rodbinu i drugove po Crnoj Gori, čak je bilo i nadmetanja ko je bliži rod Bojoviću. 

- Dobro dosao kuci I pamet u glavu, glasio je jedan od komentara.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Miljana je poželela dobrodošlicu- Dobro došao u svoju zemlju!

Srđan je sa ushićenjem prokomentarisao- Dobro došao SERDARE!!!

Vedran- ĆAĆA SE VRAĆA

Luka- I Dunav teče dje on reče!

Izvesna Zdenka je oduševljeno napisala- Kakvi Frajer i Gospodin, neka se ugledaju ovi na baterije mafijaši šta je pravi krimos i šeker.

U nesrazmerno manjem procentu bilo je i onih koji su razočarani povratkom Bojovića ostavljali komentare kao što su- Neprijatelj više i slično, što je opet izazvalo žustre odgovore korisnika društvenih mreža.

 

 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading