(VIDEO) Košarkaš koji je isključen iz igre, vratio se sa šipkom u ruci- Prethodno napao Markovića

10:07

Ostale vesti 0

Neverovatne scene stižu iz Rumunije, gde su se proteklog vikenda sastale ekipe Oradee i Kluža. Srpski košarkaš Nikola Marković je bio akter incidenta kada je prilikom izlaska iz igre zakačio protivničkog igrača, Kubanca Karela Guzmana koji je tom prilikom pao, a onda krenuo u obračun sa srpskim košarkašem.

(VIDEO) Košarkaš koji je isključen iz igre, vratio se sa šipkom u ruci- Prethodno napao Markovića
Printscreen/Youtube/ CSM Oradea

I Birčević i Gordić, kao i ostali njegovi saigrači su pokušavali da ga obuzdaju, ali on nikako nije uspevao da se smiri.

Naravno, isključen je, a Oradea je ovaj meč na kraju dobila sa 82:74.

Međutim, još šokantnije scene snimljene su ispred hale, gde je Guzman uzeo šipku kako bi nastavio obračun sa Markovićem.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Srećom, do tog nastavka nije došlo, a posle svega oglasila se i policija.

''Nakon izlaska s terena igrač se nasilnički ponašao. Izašao je iz dvorane, otišao do obližnjeg gradilišta, u ruku uzeo rebrastu šipku i počeo se vraćati u dvoranu. U jednom trenutku ga je zaustavio saigrač, a obezbeđenje mu je oduzelo predmet''.

Na kraju, kada su se glave ohladile, Guzman se izvinio javnosti.

''Žalim zbog svojih postupaka i želim da se izvinim klubu, svojim suigračima i svima koji su bili tamo. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo. I razumem da ne odražava vrednosti naše ekipe i sporta. Želim da budem jasan i da kažem da sam bio izazvan od protivnika i člana njihovog stručnog štaba na zagrijavanju. Shvatam da kao košarkaš imam određenu odgovornost i u ovoj situaciji sam pokazao najgore od sebe''.

Komentari(0)

Loading