Albanski narko diler izbo svoju ćerku kada je saznao da se drogira (VIDEO)

15:56

Ostale vesti 0

Sabrina Lekaj (20), studentkinja koja je poreklom iz Albanije, pronađena je mrtva u julu 2019. godine na prednjem sedištu "mercedes benca" u Australiji.

Albanski narko diler izbo svoju ćerku kada je saznao da se drogira (VIDEO)
Printscreen/Instagram

Bila je izbodena nožem, a automobil se nalazio samo 250 metara od njene kuće. Kada se saznala jeziva istina, svi su ostali u šoku. Sabrinu je u naletu besa ubio otac.

Osuđeni trgovac drogom Petrit Lekaj (49) zadavio je i ubo Sabrinu Lekaj osam puta u Kidman Parku u Adelajdi. Preminula je na licu mesta. Sudija Vrhovnog suda Triš Keli izrekla mu je doživotnu kaznu zatvora sa obaveznim minimalnim periodom od 20 godina bez uslovne slobode.

Kako je kasnije naveo, on je svoju ćerku ubio zato što je saznao da je konzumirala drogu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Ubrzo je u medijima osvanuo uznemirujući telefonski razgovor između policije i oca ubice koji se dogodio samo nekoliko trenutaka nakon što je nasmrt izbo svoju ćerku, studentkinju medicine. Vrhovni sud Južne Australije takođe je objavio audio-snimak koji je policija snimila dok su pokušavali da uđu u trag Lekaju kada su primili izveštaje da je njegova ćerka izbodena.

"Možeš li da mi kažeš šta se dogodilo? Možda bismo mogli da dođemo do tvoje ćerke i da joj pomognemo", čuje se policajac na snimku.

"Ne, otišla je... mrtva je", odgovara Lekaj.

Na sudu je rečeno da je otac spakovao kuhinjski nož od 15 cm i da je hteo da se suoči sa ćerkom zbog njenih žurki i uzimanja droge.

Kako se kasnije saznalo, Sabrina se noć pre ubistva zabavljala sa prijateljima u noćnom klubu gde je zaista uzimala kokain, ekstazi i ksanaks.

 

Komentari(0)

Loading