SLUČAJ UBISTVA JELENA U NP BIOGRADSKA GORA: Uhapšena dva Beranca, policija traga za trećim

alexander

19:30

Ostale vesti 0

Incident u Nacionalni park Biogradska gora

SLUČAJ UBISTVA JELENA U NP BIOGRADSKA GORA: Uhapšena dva Beranca, policija traga za trećim
shutterstock

Policija je uhapsila Berance M.B. (23) i L.R. (22) koji se sumnjiče da su 14. novembra ubili jelena u Nacionanlom parku Biogradska gora.

“Danas su uhapšeni M.B. i L.R. oba iz Berana, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nezakonit lov, dok se za V.D. (21) iz Berana, kojem se na se na teret stavlja krivično djelo nezakonit lov u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, intenzivno traga”, saopšteno je iz Uprave policije.

Prema navodima policije osumnjičeni su 14. novembra u jutarnjim časovima na području Nacionalnog parka Biogradska gora su iz lovačke puške ubili jelena.

“Tada je ovaj događaj policiji prijavio šef službe zaštite Nacionalnog parka Biogradska gora, nakon čega je policija obavila uviđaj i u blizini pronašla ubijenog jelena, lovačku pušku marke „Zastava“ kalibra 12mm i lovački prsluk. Pronađeni predmeti su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja”, ističu u Upravi policije.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu radi daljeg postupanja.

Pratite Region na Fejsbuku

Autor: alexander

Komentari(0)

Loading