Stravičan zločin u Austriji: Državljanku BiH bivši suprug ubio metalnom šipkom zbog prodaje stana

Alo Redakcija

21:00

Ostale vesti 0

Stravičan zločin u Austriji: Državljanku BiH bivši suprug ubio metalnom šipkom zbog prodaje stana
foto: Shutterstock

Austrijska policija istražuje stravični zločin nakon što je juče u poslepodnevnim satima prolaznik u pokrajini Salzburg pronašao telo žene.

Radi se 44-godišnjoj državljanki BiH koja živi u Austriji, a zbog sumnje da je počinio ubistvo policija traga za njenim 47-godišnjim bivšim suprugom, koji je takođe poreklom iz BiH, prenosi Srpskainfo.

Nestanak žene prijavljen je u sredu, pošto su članovi njene porodice pozvali policiju te im kazali da se sastala sa bivšim suprugom s kojim se razvela pre dve godine, prenosi austrijski portal Salzburg24.at.

Odmah posle toga pokrenuta je potraga, i to na dva mesta u Untersbergu kod Gredinga i Lungauer Ridingtalu. Ta dva mesta udaljena su oko 100 kilometara jedno od drugog, ali su telefoni nekadašnjih supružnika pre nestanka bili locirani u tim krajevima.

U Ridingtalu policija je otkrila “BMW X3” državljanina BiH, napušten na jednom imanju ispred šume.

Forenzičari i kriminalistički tehničari su na mestu zločina utvrdili da je nesretna žena usmrćena najverovatnije željeznom šipkom koja je nađena pored automobila.

U vozilu su pronađeni tragovi krvi. Zbog toga je automobil dovezen u Salzburg, gde će biti podvrgnut forenzičkoj istrazi kako bi se osigurali svi tragovi.

Ženin mobilni telefon bio je isključen, te se pretpostavlja da ga je ugasio ubica.

Prema izjavama članova porodice nesrećne žene motiv za ubistvao bi mogao biti problem oko prodaje zajedničkog stana.

Srpska info

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading