TRAŽE DA RADE DO ČETIRI UJUTRU: Ovo je zahtev noćnih klubova u Srpskoj!

alexander

17:00

Republika Srpska 0

Udruženje noćnih klubova RS izražava nezadovoljstvo poslednjom odlukom Repuličkog štaba za vanredne situacije, koja se odnosi na produženje radnog vremena ugostiteljskim objektima za predstojeće novogodišnje praznike jer nisu obuhvaćeni ovom odlukom.

TRAŽE DA RADE DO ČETIRI UJUTRU: Ovo je zahtev noćnih klubova u Srpskoj!
shutterstock

Naime, radno vreme svih drugih ugostiteljskih objekata je izjednačeno sa radnim vremenom noćnih klubova, što može imati pogubne posledice po poslovanje klubova, koji su, podsećamo, registrovani kao posebni ugostiteljski objekti i kao takvi moraju da ispunjavaju određene uslove za rad, a sad su dovedeni pred savršen čin, odnosno nelojalnu konkurenciju – navodi se u saopštenju, piše Srpskainfo.

Smatraju da je predstojeći period šansa da se bar “delimično ublaže posledice po poslovanje noćnih klubova u Republici Srpskoj, koje su prouzrokovane pandemijom, a zbog čega su mnogi ugostiteljski objekti ove vrste u proteklom periodu ostali zatvoreni”.

– Verujemo da će ovaj previd biti ispravljen i nadamo se da će pomenuta odluka Republičkog štaba za vanredne situacije biti nadopunjena i produženjem radnog vremena u trajanju od dva časa, odnosno do četiri časa iza ponoći za noćne klubove u Republici Srpskoj – dodaje se u saopštenju.

Pratite Region na Fejsbuku

Autor: alexander

Tagovi:

Komentari(0)

Loading