HRVATSKA PROFESORKA SEJE MRŽNJU Blokirala pola Srpske na Tviteru!

Hrvatska profesorka Vesna Rajnović nije dobro podnela kritike iz Srpske kojima je bila izložena zbog svog teksta na "Al-džaziri" u kome je Republiku Srpsku nazvala "genocidnom tvorevinom".

HRVATSKA PROFESORKA SEJE MRŽNJU Blokirala pola Srpske na Tviteru!
Printscreen

Građani Srpske su osudili pisanje Rajnovićeve, među kojima i potpredsednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković. On je pozvao nadležno tužilaštvo da reaguje zbog ovog teksta, u kome ona između ostalog, navodi:

– Dvadeset i šest godina nakon počinjenja genocida, “srpski svet” poziva na nova klanja. I upravo to je razlog zbog kojeg taj, takozvani, manji entitet valja precizno nazvati onim što u samoj svojoj srži i jest, napisala je Rajnovićeva.

Međutim, brojni korisnici tvitera iz Republike Srpske iznenadili kada su videli da ih je blokirala na ovoj društvenoj mreži. Mnogi od njih navode da nisu imali  nikakvu komunikaciju sa Rajnovićevom, i da o njoj ne znaju ništa.

 

 

Ovo su samo neki od tviter naloga koje je Rajnovićeva blokirala na društvenoj mreži.

Mogući razlog „silnih blokada Srba“ je strah da ne bi prijavljivali njene objave u kojima seje mržnju prema Srbiji i Republici Srpskoj.

Komentari(0)

Loading