ŽURKA IZ PAKLA: Kako su u Banjaluci obljubili devojčicu

Obljuba tinejdžerke (17) zbog koje je uhapšen S.V. (21) iz Banjaluke dogodila se na jednoj žurci 5. februara ove godine.

ŽURKA IZ PAKLA: Kako su u Banjaluci obljubili devojčicu
Printscreen

Izvor iz policije otkrio je da je na žurki bilo dosta alkohola, a osumnjičeni je iskoristio stanje u kojem se nalazila tinejdžerka i obljubio je, piše Srpskainfo.

– Slučaj su prijavili ogorčeni roditelji, a nakon prijave osumnjičeni je uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu – dodao je izvor Srpskainfo iz banjalučke policije.

Prema nezvaničnim informacijama, istraga je u početku bila usmerena na krivično delo silovanja, ali je u međuvremenu “ublaženo” i osumnjičenom je na teret stavljena obljuba nemoćnog lica.

Podsetimo, banjalučko Tužilaštvo zatražilo je određivanje jednomesečnog pritvora za S.V. (21) iz Banjaluke zbog sumnje da je počineo krivično delo obljube.

– Tužilac je stavio predlog za određivanje mere pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svedoke – saopšteno je danas iz banjalučkog Tužilaštva.

O predlogu za određivanje mere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.

Izvor: srpskainfo

Komentari(0)

Loading