DODIK URNISAO ŠAROVIĆA: Čuvao ga čovek optužen za 12 ubistava!

Srpski član Predsedništva BiH optužio je visokorangirane članove SDS da su sarađivali s kriminalcima, a lidera Mirka Šarovića da je blizak s Đorđem Ždralom.

DODIK URNISAO ŠAROVIĆA: Čuvao ga čovek optužen za 12 ubistava!
Printscreen

Govoreći o korupciji, Dodik je rekao kako je najveći primer korupcije i zloupotrebe sistema “što je šef Kabineta ministra bezbednosti iz prošlog saziva direktno komunicirao s kriminalcima i omogućavao im otvaranje tranši kuda da uvoze i prevoze drogu u BiH”, prenosi Srpskainfo.

"Ima i njihova izjava da je SDS dato 3,8 miliona KM do 2018. godine da uđe u izbornu kampanju. O tome se ne piše, to nije korupcija. Da su dobili izbore, imali bi vlast narkomana i ostalih", rekao je Dodik.

Naveo je i to kako je Mirka Šarovića, dok je bio predsednik Republike Srpske, čuvao “čovek koji je profesionalni ubica optužen za 12 ubistava, a da ga sada traži Interpol”.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Istakao je i kako mu se obratilo desetero ljudi koji su zabrinuti bog toga što je Đorđe Ždrale na slobodi.

"Mi u Istočnom Sarajevu pokušavamo izbaciti sve kriminalne grupe. On nije trebao izaći. A svi s kojima sam razgovarao, bilo ih je preko 10, mi kažu da je s njim bio blizak Mirko Šarović", rekao je Dodik, prenosi N1.DODI

Izvor: alo region

Komentari(0)

Loading