DODIK ČESTITAO IZBORNU POBEDU VUČIĆU: Tvoja pobeda je garant jake i moćne Srbije- SVAKI USPEH SRBIJE JE USPEH I REPUBLIKE SRPSKE

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je izborne pobede predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kao i premijeru Mađarske Viktoru Orbanu.

DODIK ČESTITAO IZBORNU POBEDU VUČIĆU: Tvoja pobeda je garant jake i moćne Srbije- SVAKI USPEH SRBIJE JE USPEH I REPUBLIKE SRPSKE
EPA

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je izborne pobede predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijeru Mađarske Viktoru Orbanu.

- Dragi prijatelju, još jednom si dokazao da narod u Srbiji u Tebi vidi oslonac i garant njenog daljeg jačanja, a mi u Republici Srpskoj svojim glasom dali smo podršku stabilnosti regiona, razvoju, napretku i slobodi celog srpskog naroda - istakao je Dodik u čestitki Vučiću, ističući da je još jednom potvrđena neprikosnovena volja naroda da ih Vučić vodi putem mira, stabilnosti, prosperiteta i ekonomskog razvoja.

Dodik je izrazio nadu da će predsednik Srbije „nastaviti put koji je započeo i da će u predstojećim godinama ostati garant mira i stabilnosti celog srpskog naroda u ova izazovna vremena“.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Mi u Republici Srpskoj sa velikim zadovoljstvom smo pratili jučerašnji tok izbora i verovali u Tvoju i pobedu SNS-a, jer je ona garant jake i moćne Srbije, kakva je i nama potrebna. Svaki uspeh Srbije gledamo i kao uspeh Republike Srpske, jer samo zajedničkim radom i saradnjom možemo se nadati novim pobedama i novim projektima - istakao je Dodik.

On je dodao i da je Srbija na čelu sa Vučićem postala regionalni lider i kao takva veliki je oslonac svim Srbima ma gde da žive.

- Ekonomski pokazatelji, realizovani projekti, reforme, infrastruktura, saradnja sa Republikom Srpskom koja nikada nije bila u toj meri konkretizovana kao sada, te podrška i pomoć na koju smo mogli uvek da računamo dokaz su da možemo verovati u još bolju budućnost, jaču, moderniju i prosperitetniju Srbiju na čelu sa Tobom i tvojom partijom - poručio je Dodik, prenosi RTRS.

Srpski član Predsedništva BiH čestitao je pobedu na parlamentarnim izborima premijeru Mađarske Viktoru Orbanu, ističući da je „potvrđena uloga Mađarske kao regionalnog lidera, ne samo u okviru EU, već i prema narodima koji još nisu postali deo velike evropske porodice koju okuplja Evropska unija“.

Odnosi naša dva naroda, sa koje god strane granice živeli, na istorijskom su nivou koji u najmanju ruku moramo održati. Sa naše strane postoji iskrena namera da se taj odnos unapredi i sadržajno obogati novim projektima koji će naše narode dodatno povezati, infrastrukturno, ali i kulturno i u svakom drugom pogledu koji će doneti napredak i boljitak za sve, istakao je Dodik u čestitki Orbanu.

 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading