DODIK OPTIMISTIČAN: Imamo važne dogovore sa Orbanom i Mađarskom- IDEMO U DOBROM SMERU

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je na današnjem sastanku u Mostaru sa mađarskim ministrom inostranih poslova Peterom Sijartom potvrđeno da će biti nastavljeni svi raniji dogovori Republike Srpske i Mađarske i da će se tragati za novim zajedničkim projektima.

DODIK OPTIMISTIČAN: Imamo važne dogovore sa Orbanom i Mađarskom- IDEMO U DOBROM SMERU
Printscreen/Youtube

"Mogu da razgovaram sa Sijartom o našim međusobnim odnosima i saradnji koja je veoma intenzivna. Ovo je bila prilika da njemu i njegovim kolegama, premijeru Viktoru Orbanu čestitam veliki izborni uspjeh i pobjedu. To je i za nas u Republici Srpskoj veoma značajno zato što imamo važne dogovore sa tom strukturom i Mađarskom", rekao Dodik novinarima nakon sastanka

Dodik je naglasio da je zahvalan Mađarskoj za njenu posvećenost u vezi sa stabilizacijom mira na Balkanu, na ono što čine u pogledu razumevanja ukupne situacije.

"Mađarska je ovdje veoma dobar prijatelj za sve ljude koji žive u BiH i njihov interes je isključivo da pomognu u podizanju ekonomije, boljem razumijevanju, stabilnim političkim odnosima i onim politikama koje zajednički dogovorimo", rekao je Dodik.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On je zahvalio Sijartu za predanost i za to što je posetio Mostar.

"Kao član Predsjedništva BiH želim da mu se zahvalim, mislim da je ovo pravi put u dobrom smjeru", istakao je Dodik.

Sastanku u Mostaru, koji je održan u Gradskoj većnici, prisustvovao je i predsedavajući Saveta ministara Zoran Tegeltija.

Ranije danas Dodik i Tegeltija su u Mostaru razgovarali sa premijerom Srbije Anom Brnabić.

Komentari(0)

Loading