DRAGAN MILETIĆ NAKON HAPŠENJA ZAVRŠIO NA UKC RS: Stanje pogoršano, priključen na aparate

Dragan Miletić iz Banjaluke, osumnjičeni za pokušaj ubistva u Banjaluci, nakon hapšenja završio je na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske, te se nalazi u teškom zdravstvenom stanju, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

DRAGAN MILETIĆ NAKON HAPŠENJA ZAVRŠIO NA UKC RS: Stanje pogoršano, priključen na aparate
Printscreen/Youtube

Sa UKC RS kazali su da je pacijent D. M operisan zbog krvarenja oko moždanih struktura.

Dragan Rakanović, načelnik  Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje kazao je da je pomenuti pacijent  teškog opšteg stanja.

"Pacijent je operisan zbog krvarenja oko moždanih struktura, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne", kazao je Rakanović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka potvrdili da je tužilac koji rukovodi istragom obavešten o pogoršanju zdravstvenog stanja osumnjičenog.

"Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštvu Banjaluka dana 2. aprila obaviješten je od strane policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka da je došlo do pogoršanja zadravstvenog stanja osumnjičenog Miletić Dragana, te da je navedeno lice radi ukazivanja ljekarske pomoći smješteno u UKC RS", kazali su iz OJT Banjaluka.

Podsetimo,  Miletić  je uhapšen 2. aprila nakon što je pokušao ubiti sugrađanina u jednom ugostiteljkom lokalu u Zelengorskoj ulici u banjalučkom naselju Paprikovac.

On je,  kako nam je nezvanično tada potvrđeno, drogiran prvo flašom u glavu udario Sašu Ć.  iz Kozarske Dubice, a potom nožem u grudi ubo Dragana S. iz Banjaluke. 

"Bilo je krvi i stakla na sve strane", ističu izvori bliski istrazi i dodaju da je Miletić od ranije poznat po sličnim i teškim krivičnim delima, te da je u više navrata hapšen.

Iz  Policijske uprave Banjaluka kazali su tada da je D.M. iz Banjaluke, uhapšen u noći sa subote na nedelju zbog sumnje da je flašom u glavu udario S.Ć. iz Kozarske Dubice, zatim nožem u grudi ubo D.S. iz Banjaluke u ugostiteljskom objektu u ovom gradu.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading