DETALJI INCIDENTA U BANJALUCI: Napadač uhapšen, pretučeni mladić se ne seća napada

Banjalučanin David Ružević (21) uhapšen je zbog brutalnog fizičkog napada na mladića P.V. (23) ispred jednog banjalučkog ugostiteljskog objekta.

DETALJI INCIDENTA U BANJALUCI: Napadač uhapšen, pretučeni mladić se ne seća napada
Printscreen/Youtube

Tom prilikom napadnuti mladić je zadobio telesne povrede te mu je ukazana lekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Nadzorne kamere su zabežile kako nasilnik u nedelju naveče brutalno premlaćuje mladića, koji je odmah pao na tlo i nije se branio.

Na snimku se jasno vidi kako osumnjičeni prilazi mladiću koji hoda sa devojkom te ga udara šakom u glavu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Potom se vidi da mladić pada na beton i udara glavom u žardinjeru, a napadač ga zatim nastavlja udarati nogama i rukama.

Takođe se vide i prolaznici koji odlaze kada primete da je mladić napadnut.

Iako im je u jednom momentu prišao muškarac kako bi umirio nasilnika, on i dalje nastavlja da tuče po glavi mladića koji nepomično leži.

Nakon brutalnih udaraca šakama i nogama, uglavnom po gornjem delu tela, u jednom momentu kada se učinilo da nasilnik odlazi napadnuti mladić je malo podigao glavu, ali mu je napadač tada zadao još jedan brutalan udarac te je žrtva nakon toga ostala da leži potpuno nepomično, a nasilnik je otišao.

Kasnije se na snimku vidi kako mu nakon nekog vremena prilazi drugi muškarac kako bi mu pružio pomoć, a potom i kako im prilazi još nekoliko osoba.

Nezvanično saznajemo da je napadnuti mladić rekao da se ne seća napada.

P.V. je u ovom napadu zadobio telesne povrede, a kako nam je rečeno iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci, u nedelju u 21.05 kolima Službe hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka dovezen je u Urgentni centar UKC RS.

"Pacijent je primljen sa lakšim telesnim povredama i inicijalno je zbrinut. Urađena je kompletna dijagnostika, primenjena adekvatna terapija te je uz dalje preporuke lekara otpušten iz bolnice", navode iz UKC RS.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da je uhapsila D.R. zbog krivičnog dela telesna povreda. 

"Nadležnoj policijskoj stanici od strane oštećenog prijavljeno je da ga je ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci fizički napala nepoznata osoba. Policijski službenici su juče identifikovali i lišili slobode D.R. iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio krivično delo telesna povreda", navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Dodaju da je o događaju obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Komentari(0)

Loading