BANJALUČANI ODBILI TEST NA DROGU: Osumnjičeni za napad na maloletnike i policajca

Danilo S. i Vladan D. iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su povredili dvoje maloletnika (17) u banjalučkom klubu, a potom je jedan od njih napao i policajca, saznaju "Nezavisne".

BANJALUČANI ODBILI TEST NA DROGU: Osumnjičeni za napad na maloletnike i policajca
Printscreen/Youtube

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, juče su uhapsili D.S. zbog sumnje da je počinio krivična dela telesna povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i V.D. zbog sumnje da je počinilo krivično delo telesna povreda.

"Policijski službenici su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka uočili povrijeđena dva maloljetna lica. Preduzimanjem operativnih mjera i radnji utvrđeno je da su maloljetna lica tjelesne povrede zadobila u ugostiteljskom objektu u Banjaluci od strane D.S. i V.D," navodi se u saopštenju.

Tokom postupanja, kako se navodi, D.S. je fizički napao policijskog službenika.  Maloletnim licima je ukazana lekarska pomoć na Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Osumnjičena lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola i tom prilikom je kod D.S. utvrđeno 0,53 promila, a kod V.D. 0,79 promila alkohola u organizmu, dok su odbili da se podvrgnu ispitivanju na prisustvo opojnih droga," navodi se u saopštenju. 

O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim delima, te da se nakon kompletiranja dokumentacije dostavi izveštaj u redovnoj proceduri.

Komentari(0)

Loading