MATURANTU IZ BANJALUKE OSTVARUJE SE ŽELJA - NJU VODI NA MATURU

Milica Pavlović je odlučila da iznenadi jednog maturanta iz Banjaluke i bude mu pratilja na maturi, a priliku da jednu od najpopularnijih plavuša u regionu odvede na maturu srećnim odabirom dobio je učenik Elektrotehničke škole Srđan Adamović.

MATURANTU IZ BANJALUKE OSTVARUJE SE ŽELJA - NJU VODI NA MATURU
Printscreen/Instagram

- Neverovatan osećaj za mene, bavim se košarkom i profesionalni sam košarkaš. Svi su mi čestitali i navijali za mene. Još uvek sam pod utiskom, neverovatno. Milice, volim te i radujem se što ćemo se upoznati – rekao je Srđan.

Ni Milica nije ostala dužna, pa je Srđanu poslala poruku i zahvalila se celoj Banjaluci, piše Srpskainfo.

– Potrudiću se da budem na visini zadatka i da zajedno napravimo prelepe uspomene toga dana! Nestrpljiva sam da upoznam Srđana i hvala ti što ću još jednom imati prilike da uzivam u čaroliji zvanoj “matura” – dodala je Milica.

Pavlovićeva se zahvalila i dr Vladi Đajiću na tome sto je podržao njenu ideju i u rekodnom roku sa svojim timom organizovao izvlačenje.

– Banjaluko moja, hvala vam što smo samo tri dana nakon izlaska album “Posesivna” pevali zajedno skoro sve pesme. U znak zahvalnosti, kao sto već znate, družićemo se na jednoj lepoj maturskoj večeri 18. maja u vašem gradu – poručila je pevačica.

Ona je dodala da se nada se da joj neka lepotica nije zamerila što je Srđana “preotela” tu noć.

– Da imam tremu svedoči i to da sam napravila lapsus i rekla “jun” umesto “maj” – zaključila je Milica.

Podsetimo, Milica je pre nekoliko sedmica objavila četvrti studijski album “Posesivna, a pesme su se zavrtele po radio stanicama i klubovima. Pavlovićeva je najveće iznenađenje doživela kada je samo tri dana nakon izlaska albuma nastupala u Banjaluci, gde je pevala na predmaturskoj zabavi pred nekoliko hiljada ljudi, nakon čega se i odlučila na ovakav gest.

 

Izvor: Srpskainfo

Komentari(0)

Loading