Influenser napravio pometnju u Banjaluci - INTERVENISALA POLICIJA!

Influenser Dejan Čugelj iz Srbije, poznat po nadimku Snajperinjo, izazvao je juče pravu dramu nakon što je u sandučiću dečije igraonice u Banjaluci ostavio poruku i novčanicu od deset maraka, saznaje Srpskainfo.

Influenser napravio pometnju u Banjaluci - INTERVENISALA POLICIJA!
Printscreen/Youtube

Prema nezvaničnim informacijama, kada su zaposleni primetili ovu poruku i potpis Snajperinjo to je izazvalo strah i paniku kod njih, jer su mislili da se radi o pretećoj poruci. Sve su prijavili policiji, piše Srpskainfo.

Bila sam u blizini i vidjela sam dva policijska auta koja si velikom brzinom došla do igraonice, videla sam i radnice koje su uznemirene nešto pričali policiji kaže sagovornica Srpskainfo.

Naš izvor pojašnjava da je Čugelj prošle i ove sedmice držao koncerte za decu i da mu je bila namera samo da se zahvali.

- Međutim kada su zaposleni pročitali poruku u kojoj je između ostalog pisalo “Pozdrav od Snajperinja”, to ih je prepalo - kaže izvor Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da su juče preduzimanjem operativnih mera i radnji, utvrdili da je D.Č. iz Srbije, istog dana u poštansko sanduče dečije igraonice na području Grada Banjaluka ostavio poruku i određenu količinu novca.

- Naime, nadležnoj policijskoj stanici, istog dana prijavljeno je da je poštanskom sandučetu dečije igraonice pronađena cedulja sa kojom se nalazio novac, te da je natpis na cedulji izazvao osećaj uznemirenosti kod zaposlenih – ističu u PU Banjaluka.

On je zatim pronađen i saslušan.

O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva, koji se izjasnio da u predmetnom događaju nema elemenata krivičnog dela.

Izvor: Blic

Komentari(0)

Loading