Odbornica iz Srebrenice udarila dečaka autom, pa POBEGLA!

U četvrtak na petak veče odbornik Demokratskog fronta iz Srebrenice Dželaludina Nukić izazvala je saobraćajnu nesreću u Bratunucu i pobjegla sa mjesta nesreće, potvrđeno je za Faktormagazin.

Odbornica iz Srebrenice udarila dečaka autom, pa POBEGLA!
Printscreen/Facebook

Ona je automobilom udarila dečaka a policija iz Srebrenice noćas ju je uhapsila.

Povrijeđeni dečak iz Bratunca još uvijek se bori za svoj život na UKC “Gradina” Tuzla. Meštani su dečaka našli pored puta u kanalu.

– Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11.06.2022. godine oko 1.55 uhapsili su osobu inicijala Dž.N. iz Srebrenice, zbog krivičnog dela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi“ – navodi se u saopštenju policije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 9. Juna 2022. godine tragali za osobom koje je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bratuncu teško povredilo maloletnog pešaka, te napustila mesto događaja.

O svemu navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mera i radnji na dokumentovanju navedenih krivičnih dela, i dostavljanje Izveštaja o počinjenim krivičnim delima, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskih istrazi o ovom slučaju, osoba  je odmah posle predaje priznala o događaju koji se dogodio u Bratuncu.

Zbog zakonske procedure, ista osoba nije mogla biti uhapšena pre navedenog vremenskog roka u pristiglom saopštenju, prenosi portal Zvornički.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading