HAOS U KOTOR VAROŠU Pijan se potukao na pumpi, pa pucao iz puške

Policija je u Kotor Varošu uhapsila D. P. jutros zbog sumnje da se prvo potukao na benzinskoj pumpi u Maslovarama, a zatim se vratio sa automatskom puškom i ispucao nekoliko metaka u vazduh.

HAOS U KOTOR VAROŠU Pijan se potukao na pumpi, pa pucao iz puške
Shutterstock

Portparol PU Banjaluka Milana Stojanović rekli su da je on uhapšen jutros oko 4.30 časova, a da se sumnjiči da je počinio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

– Od strane radnika benzinske pumpe u mestu Maslovare, jutros oko 4.15 časova, prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba između dve osobe, nakon čega se jedna udaljila sa prostora benzinske pumpe. Nakon kraćeg vremena on se vratio i iz automatske puške ispalilo nekoliko hitaca u vazduh, te otišao u nepoznatom pravcu – pojasnila je Stojanovićeva.

Policijski službenici su izašli na lice mesta, te u blizini pronašli i uhapsili D.P. i od njega oduzeli automatsku pušku.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– Na licu mesta obavljen je uviđaj, a on je priveden u službene prostorije Policijske stanice Kotor Varoš, radi vršenja kriminalističke obrade. D.P. podvrgnuto je ispitivanju na prisustvo alkohola i tom prilikom je utvrđeno 1,31 promil alkohola u ogrganizmu. Sve mere i radnje preduzete se uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog sudije Osnovnog suda Kotor Varoš – istakla je Stojanovićeva.

Izvor: srpska info

Komentari(0)

Loading