UHAPŠEN ŠIPOVLJANIN ZBOG NEDOLIČNOG PONAŠANJA: Dva policajca koja su izvršila hapšenje povređena

Milan T. (31) iz Šipova uhapšen je zbog sumnje da je napao i povredio dvojicu policajaca koji su intervenisali jer je bacao flaše iz vozila i stvarao buku naglim startovanjem automobila BMW i škripom guma.

UHAPŠEN ŠIPOVLJANIN ZBOG NEDOLIČNOG PONAŠANJA: Dva policajca koja su izvršila hapšenje povređena
Printscreen

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, navodeći inicijale, saopštili su da se incident desio 17. jula, a da su dva policajca zadobila lakše povrede.

"Policiji je  17. jula oko 9.30 časova prijavljeno  da  M.T. iz Šipova upravljajući vozilom BMW centru grada stvara buku i škripu, te izbacuje flaše iz vozila u pokretu. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su pomenuto vozilo zatekli na parking prostoru. Na mjestu suvozača bilo je lice B.P. iz Šipova, a odmah po prilasku policijskih službenika vozilu je prišao i M.T. te je počeo da ih vrijeđa upućujući im pogrdne riječi. Prema prijavi, on je upravljao pomenutim vozilom za vrijeme prekršaja", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da se M.T. oglušio na upozorenje policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira i nastavio da ih vređa, te je i fizički nasrnuo na njih nakon čega je uhapšen.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Tom prilikom dva policijska službenika su zadobila lakše povrede. Prilikom lišenja slobode lica M.T. suvozač iz vozila B.P je prišao policijskim službenicima i ometao ih u lišenju slobode, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta. Isti je pronađen i lišen slobode, te mu je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana  Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske", rekli su u policiji.

Dodali su da M. T. terete za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i protiv njega će biti dostavljen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Komentari(0)

Loading