ZAPLENA ORUŽJA U NOVOM GRADU: Upućivao ozbiljne pretnje Svodnjaninu

Na području Novog Grada i Oštre Luke policija je u odvojenim aktivnostima od dva lica privremeno oduzela vatreno oružje i municiju.

ZAPLENA ORUŽJA U NOVOM GRADU: Upućivao ozbiljne pretnje Svodnjaninu
Printscreen/Youtube

Policija u Novog Gradu uhapsila je muškarca iz Svodne čiji su inicijali M.J. nakon što je upućivanjem ozbiljnih pretnji po život drugom licu iz Svodne počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Izvršenim pretresom stambenog objekta koji koristi M.J, koji je vršen uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije Osnovnog suda u Novom Gradu, pronađena je i oduzeta vojna puška M-48, 150 metaka kalibra 7,9 milimetara i 7,62 milimetra, okviri za automatsku pušku kao i drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku, navodi se u saopštenju.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv M.J. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće podnesen izvešaj za počinjena krivična dela.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Policija u Oštroj Luci je na osnovu prethodnih saznanja o posedovanju vatrenog oružja od lica M.K. iz Usoraca privremeno oduzela automatsku pušku kalibra 7,62 milimetra sa sedam pripadajućih metaka.

Zbog počinjenog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv M.K. biće dostavljen izveštaj.

Komentari(0)

Loading