NEMA KRAJA PRŽENJU: U Srpskoj i dalje dani sa 40 u plusu

Minimalna temperatura vazduha kretaće se od 15 do 21, na jugu do 25 stepeni, a maksimalna od 33 do 38, u višim predjelima od 28 stepeni, prognoza je Hidrometeorološkog zavoda Srpske.

NEMA KRAJA PRŽENJU: U Srpskoj i dalje dani sa 40 u plusu
pixabay

Banjaluci će sutra tokom dana biti sunčano i veoma toplo. Minimalna temperatura oko 19, a maksimalna do 36 stepeni.

U utorak pretežno sunčano i vruće. Kasnije popodne i uveče na sjeveru i zapadu razvoj oblaka uz povremene pljuskove sa grmljavinom, a ponegdje su moguće i lokalne nepogode. Pljuskova će biti i u centralnim i istočnim predjelima.

Minimalna temperatura od 16 do 22, na jugu do 25 stepeni, a maksimalna od 35 do 40, u višim predjelima od 30 stepeni.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U srijedu u toku noći i jutra ponegdje sa kišom ili pljuskovima. Prije i oko podneva promjenjivo oblačno uz sunčane periode, uglavnom suvo. Poslijepodne razvoj oblaka u centralnim i istočnim krajevima uz pljuskove sa grmljavinom, lokalno i uz nepogode.

Dnevna temperatura niža nekoliko stepeni nego u utorak, sem na jugu gdje će biti veoma toplo.

Minimalna temperatura vazduha kretaće se od 15 do 21, na jugu do 25 stepeni. Maksimalna temperatura od 28 do 33, na jugu do 36 stepeni.

U četvrtak ujutro biće promjenjivo oblačno vrijeme, na jugu ponegdje slaba kiša. Tokom dana sunčano uz promjenjivu oblačnost i veoma toplo. Kasnije poslijepodne razvoj oblaka u centralnim i istočnim krajevima uz pljuskove sa grmljavinom, lokalno i uz nepogode.

Minimalna temperatura od 15 do 20, na jugu do 24 stepena, maksimalna temperatura od 30 do 36, u višim predjelima od 26 stepeni.

Izvor: srpskainfo

Komentari(0)

Loading