DRAMATIČNA POTERA: Banjalučanin sa tri poternice posekao policajca pa uhapšen

Željko Lazarević (44) iz Banjaluke, za kojim je Policijska uprava Banjaluka raspisala tri poternice, uhapšen je u Modriči, gde je pružao otpor mladom policajcu (24) koji ga je pokušavao i na kraju i uspeo savladati, ali je u toj dramatičnoj borbi posečen po ruci.

DRAMATIČNA POTERA: Banjalučanin sa tri poternice posekao policajca pa uhapšen
Printscreen/Youtube

Potvrdili su to izvori bliski medijima Srpske, koji dodaju da je dvadesetčetvorogodišnji policajac, koji uniformu nosi dve godine, kolegama u  Policijskoj stanici Modriča jutros, oko 3.20, prijavio da je tokom obilaska terena primetio da je provaljeno u jednu kafanu u Modriči.

"Potom je naš kolega primijetio osumnjičenog, ali je ovaj počeo da bježi i nije se obazirao na naređenja da stane. Policajac nije posustao, trčao je za njim po mrklom mraku, čak su izašli iz grada. Na kraju ga je sustigao kod obale niz koju su pali, pored rijeke Bosne", tvrde izvori "Nezavisnih novina".

Kako dodaju, tu se borba nastavlja, a osumnjičeni napada policajca šrafcigerom, a onda i nožem.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Policajac je uhvatio nož rukom, i to za oštricu, jer drugačije nije mogao. Bjegunac tada izvlači nož i posjekao je policajca po dlanu", tvrde izvori.

Kolege mladog policajca su u međuvremenu nekako uspele utvrditi gde se odvijala ova borba.

"Bjegunca su uhapsili, oduzeli mu nož, šrafciger, te oko 400 evra za koje se sumnja da je nešto ranije ukrao iz jednog mercedesa", kažu naši sagovornici bliski policiji.

Isti izvori dodaju da je njihov hrabri mladi kolega tokom borbe povređen po celom telu, ali nije odustao od namere da begunca zaustavi.

"Povrijeđenom policijskom službeniku je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča nakon čega je upućen u dobojsku bolnicu", saopštila je Dragana Kerkez, portparol Policijske uprave Doboj.

Uz navođenja njegovih inicijala, potvrdila je da su od osumnjičenog oduzeti nož i šrafciger, kao i novac za koje se sumnja da je istu veče ukraden iz mercedesa, vlasništvo S.J.

Kada se podvuče crta, Banjalučanin je osumnjičen za tešku krađu, pokušaj teške krađe i napad na policajca. Ali to nije sve... "Ž.L. se dovodi u vezu sa izvršenjem više krivičnih dela protiv imovine na području opštine Modriča i grada Dervente", navela je Kerkezova.

Komentari(0)

Loading