"PLANTAŽE": Policijskom akcijom otkriven zasad konoplje, oduzete veće količine droge

Dobojska policija je juče tokom operativne akcije "Plantaža 2022" u mestu Johovac, područje grada Doboja, pronašla zasad indijske konoplje, a oduzeta je i veća količine droge, dok je osoba Ž.A. uhapšena.

"PLANTAŽE": Policijskom akcijom otkriven zasad konoplje, oduzete veće količine droge
Printscreen/Youtube/PIXSELL

Kako se navodi u saopštnju Policijske uprave Doboj u pretresu kuće, pomoćnih objekata, vozila i zemljišne parcele koje koristi uhapšena osoba pronađene su i oduzete 74 stabljike biljke koje svojim izgledom asociraju na indijsku konoplju dužine od 190 do 286 centimetra.

"Pronađene su i oduzete i četiri sasušene biljke koje svojim izgledom asociraju na stabljike indijske konoplje  ukupne dužine po 90 centimetara, četiri staklene tegle u kojima  se nalazila sasušena biljna materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu ukupne težine od 1.517,1 gram, 1.696 sjemenki  koje svojim izgledom asociraju na sjemenke indijske konoplje", navodi se u saopštenju.

Kako se pojašnjava policija je zaplijenila i dve plastične vreće u kojima se nalazila sasušena biljna materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu ukupne težine od 608,5 grama,  staklena tegla u kojoj se nalazilo devet ručno pravljenih cigareta tzv. "džoint" i tri vrećice u kojima su se nalazili usitnjeni ostaci sasušene biljne materije koji svojim izgledom asociraju marihuanu ukupne težine od 365,2 grama. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obiežje krivičnog dela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Komentari(0)

Loading