"VOJNIK" ODUZEO 27 KG MARIHUANE

U policijskoj akciji "Vojnik" sinoć su na području Foče uhapšene dve osobe i oduzeto je oko 27 kilograma marihuane, potvrđeno je u PU Foča.

"VOJNIK" ODUZEO 27 KG MARIHUANE
Printscreen/Youtube/PIXSELL

Prema nezvaničnim informacijama uhapšen je pripadnik Oružanih snaga M.V. (27) iz Pala i još jedan mladić (28) iz Foče.

"U mestu Miljevina kod Foče, juče je zaustavljeno i kontrolisano vozilo „pasat“ kojim je upravljao V.M. Zbog postojanja osnova sumnje da se u vozilu mogu pronaći predmeti i tragovi koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku za krivično delo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga", rekla je portparol PU Foča Marijana Elez, piše Srpskainfo.

Dodala je da je uz predhodnu saglasnost Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, a po naredbi Osnovnog suda u Foči izvršen je pretres istog kojom prilikom su pronađene tri vreće u kojima je bilo upakovano 25 paketa umotanih u PVC foliju, bruto mase od oko 27 kilograma marihuane.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Obavljen je pretres na više lokacija koje koriste osumnjičeni na području opštine Foča i Istočnog Sarajeva, dok se nad pomenutim licima vrši kriminilastička obrada.

"Po kompletiranju predmeta nadležnom tužilaštvu će protiv osumnjičenih osoba biti podnešen Izveštaj o počinjenom krivičnom delu "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga", istakla je Elezova

Izvor: SRPSKA INFO

Komentari(0)

Loading