BRATUNAC SLOŽAN, POMOZIMO TIJANI!

U Bratuncu se već desetak dana organizuju različite humanitarne aktivnosti radi prikupljanja pomoći za lečenje sugrađanke Tijane Radović koja ima limfoblastnu leukemiju, a potrebno je obezbediti 160.000 evra za transplantaciju matičnih ćelija u klinici u Bolonji.

BRATUNAC SLOŽAN, POMOZIMO TIJANI!
FB USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Veliki broj građana daje priloge i na različite načine podržava ovu humanitarnu aktivnost sa željom da pomognu da se obezbedi novac potreban za ovo lečenje.

U akciju se uključilo najviše mladih, zatim sportisti, muzičari, klubovi, udruženja, ustanove kulture, ugostitelji, trgovci, privrednici i mnogi drugi.

Kutije za prikupljanje novčane pomoći postavljene su u gotovo svim ugostiteljskim, trgovačkim, zanatskim radnjama, bankama, marketima, a organizovani su fudbalska utakmica, ženski odbojkaški turnir, te muzičko-zabavne i književne večeri sa kojih se sav prihod usmerava za ovu akciju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Mladi svakodnevno priređuju humanitarne prodajne bazare od kojih prihod ide za Tijanino lečenje, a građani poklanjaju različite predmete za prodaju i tako daju prilog i podršku akciji.

Prodaju se knjige, umetničke slike, igračke, posuđe, sportska oprema, suveniri, školski pribor, a među predmetima za prodaju ima i unikatnih.

U februaru 2019. godine Tijana je saznala da boluje od akutne limfoblastne leukemije od koje se uspešno lečila u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Međutim, u februaru ove godine uspostavljena je dijagnoza recidiva bolesti i ponovo počinje njena borba. Tijanina šansa za izlečenje je transplantacija matičnih ćelija koja se može obaviti na jednoj klinici u Bolonji i pokrenuta je humanitarna akcija da se prikupi novac za njeno lečenje.

Porodica je da sada snosila sve troškove Tijaninog lečenja. Međutim, za dalje lečenje nemaju para i zbog toga je pokrenuta ova humanitarna akcija.

Otvoreni su računi za sve koji su u mogućnosti da uplate sredstva i pomognu ovoj devojci da dobije borbu za život. Brojevi računa su sljedeći: 5514502573910858 IBAN: BA395514502873911197.

Izvor: blic

Komentari(0)

Loading