U ALKOHOLISANOM STANJU UPERIO PUŠKU U ŽENU SA DETETOM: "Ako ne kreneš samnom ubiću i tebe i sebe"

Prijedorčanin D.J. optužen je da je pijan došao u kuću vanbračke supruge, zaključao vrata i uperio pušku u ženu koja je držala njihovu bebu i zapretio joj da će, ako ona ne krene sa detetom kod njega, ubiti prvo nju, a onda i sebe.

U ALKOHOLISANOM STANJU UPERIO PUŠKU U ŽENU SA DETETOM: "Ako ne kreneš samnom ubiću i tebe i sebe"
Printscreen/Youtube

Žena je iz straha rekla da će poći sa njim, ali je krišom uspela poslati poruku jednom članu porodice da zove policiju.

Optužnicu je podiglo Okružno javno tužilaštvo Prijedor, a sve se desilo 17.decembra prošle godine oko 20.30 časova, u tom gradu u kući njegove bivše vanbračne supruge.

On je, kako se se navodi u optužnici, pijan sa 1,03 g/kg alkohola u krvi, došao u njenu kuću, kako bi video svoje maloletno dete, te tražio od žene da ona i dete krenu sa njim i da žive kod njega.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako se dalje navodi, kada je ona to odbila, uzeo njen mobilni telefon i stavio u svoj džep, kako bi joj uskratio mogućnost da nekoga nazove. Potom je izašao iz kuće  ali se brzo se vratio, zaključao kuću, i držeći u ruci pušku takozvani "kratež".

"Pušku je repetirao i uperio u pravcu oštećene koja je u naručju držala njihovog sina starosti pet i po mjeseci, uz prijetnju da će, ako ona ne krene sa djetetom kod njega, ubiti prvo nju, a onda i sebe", navodi se u optužnici.

Žena je iz straha rekla da će poći sa njim, te je on izneo pušku i ostavio u vozilo kojim je došao, a žena je iskoristila priliku da putem sakrivenog telefona pošalje poruku jednoj osobi da zove policiju.

Optužnicom mu se stavlja na teret i da je  neovlašteno držao vatreno oružje i to pušku zastava mod 98, te ga osim za nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici  terete i za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Komentari(0)

Loading