OBLJUBIO 3 DEVOJČICE PA OSUĐEN NA 15 GODINA ZATVORA: Manijak imao i se*s pred decom sa njihovom majkom

Okružni sud u Banjaluci osudio je Dragana B. (25) iz Laktaša na jedinstvenu kaznu od 15 godina zatvora zbog obljube tri devojčice mlađe od 15 godina i zadovoljenja polnih strasti.

OBLJUBIO 3 DEVOJČICE PA OSUĐEN NA 15 GODINA ZATVORA: Manijak imao i se*s pred decom sa njihovom majkom
Shutterstock

Vrhovni sud Republike Srpske je ukinuo ranije dve presude, te naložio novo suđenje.

Dragan B. je prvom presudom bio osuđen na 19 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja četiri devojčice. Vrhovni sud RS je tu presudu ukinuo na osnovu žalbe odbrane i slučaj je ponovo vraćen na novo odlučivanje.

Drugom presudom je osuđen na 17 godina zatvora, ali je i ta presuda ukinuta.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Podsećamo, Dragan B. je osuđen je za obljubu devojčica rođenih  2005., 2007. i 2008. godine sa čijom majkom je bio u emotivnoj vezi.  On je ranije bio osuđen i za obljubu najmlađe sestre pomenutih devojčica, rođene 2013. godine. Ipak, Tužilaštvo je u ponovljenom postupku odustalo od krivičnog gonjenja za tu obljubu.

Kako se navodi u optužnici, Dragan B. je seksualno zlostavljao devojčice od od marta 2019. godine do februara 2020. godine u kući u jednom selu kod Laktaša u kojoj su živele sa majkom, ali i u svojoj porodičnoj kući.  Dalje se, između ostalog, ističe da je bio u emotivnoj vezi sa njihovom majkom i navodno joj pomagao u poljoprivrednim radovima te je svakodnevno boravio u njihovoj kući u vreme dok je bio odsutan otac maloljetne dece. U poslednjoj presudi se navodi da je Dragan B. u više navrata pojedinačno s devojčicama legao u krevet, pokrivao se dekom, a zatim skidao odeću sa sebe i njih.

"Djevojčice je dirao po intimnim dijelovima tijela i tako skriven imao i odnose s njima. To je znao raditi i dok je njihova majka bila u susjednoj prostoriji", stoji u poslednjoj presudi.

Dragan B. je, kako piše u prvostepenoj presudi, imao polne odnose sa njihovom majkom dok su devojčice bile prisutne u prostoriji.  Ovaj proces i izricanje presude bili su zatvoreni za javnost.

Komentari(0)

Loading