CRVENI ALARM ZA PDP: Trivićka uslovila ili Draško, ili ja

Draško Stanivuković ili ja, ultimatum je Jelene Trivić rukovodstvu partije. Očigledno i dokaz koliko Trivićki dojučerašnji saborac smeta jer ne prestaje da na njega baca drvlje i kamenje. Ponovo je u federalnim medijima tvrdila da je njeno mesto hteo Stanivuković za sebe pa da u njenoj kampanji nije ni učestvovao.

CRVENI ALARM ZA PDP: Trivićka uslovila ili Draško, ili ja
Printscreen/Youtube

“Ja sam dugo vremena od kad je on preuzeo funkciju gradonačelnika distancirana od rada gradske uprave u potpunosti jer mi se ništa nije svidelo. Nije provođeno ono za šta se on zalagao 2020 godine kada je zaseo tamo počeo je raditi sve slično kao SNSD”, kaže Jelena Trivić, poraženi kandidat PDP-a za predsednika Republike Srpske.

Tvrdi Tirvićka i da sve ovo iznosila pred organima stranke ali je očigledno niko nije ni slušao jer su reakcije izostale. Zbog toga je optužila i svog stranačkog šefa Branislava Borenovića da je indirektno pomagao Stanivukoviću u njegovim simbiozama. Priznaje i da zbog toga u poslednjih nekoliko dana uopšte nisu u kontaktu.

“Ako ja lažem stranka treba da isključi mene  je li fer ako je istina isključi njega. (Vi to od njih sad zvanično tražite?) Da. On indirektno je pomagao Stanivukoviću u tim njegovim simbiozama i svemu što je radio na način da ga je puštao i sve mu to tolerisao”, kaže Trivićka.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Danas je odlučio da progovori i Branislav Borenović.

Konkretan odgovor na ultimatum Jelene Trivić ne daje. Kaže vreme će pokazati kuda sve to vodi. I dok mu je stranka u raspadu on se više  bavi radom i optužbama na račun ATV-a.

“Ja verujem da je režimskim medijima drago slušati takve reči u svakom slučaju u naredom periodu ćemo se unutar stranke po svim tim otvorenim određivati. Ja mislim da je mesto unutar partije da se o tome i razgovara utvrđuju i donose određeni stavovi”, kaže Branislav Borenović, lider PDP-a.

Crveni alarm u pdp-u upaljen je sedmica unazad. Izborni rezultat rasplamsao je sve što je godinama tinjalo. Kako je ATV ranije pisala, nezvanično Draško Stanivuković ući će u trku za predsednika PDP-a. Ukoliko bi se to i desilo prema tenutnoj situaciji mesta u PDP-u ipak više ne bi bilo za Jelenu Trivić.

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading