I KAMEN DA ZAPLAČE: Preminuo samohrani otac teško obolele Sare

Darko i Sara su bili veliki navijači Fudbalskog kluba "Borac", pa su prisustvovali skoro svim utakmicama ovog kluba

I KAMEN DA ZAPLAČE: Preminuo samohrani otac teško obolele Sare
Printscreen/Facebook

Darko Vujinović (45), samohrani otac ćerke Sare (12) koja je dete sa poteškoćama u razvoju, odnosno epilepsije i cerebralne paralize, preminuo je u Banjaluci.

On je bolovao od dijabetesa tipa jedan, a nedavno je operisao tromb na srcu i bio je u jako lošem zdravstvenom stanju.

Prvo je bio hospitalizovan na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, pa na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Srpske.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Darko i Sara su bili veliki navijači Fudbalskog kluba "Borac", pa su prisustvovali skoro svim utakmicama ovog kluba, a ova vest je potresla stanovnike grada na Vrbasu.

U septembru ove godine, Darkove kolege su pisale po društvenim mrežama i molili sve one koji u u mogućnosti, da koliko toliko pomognu ovom tati. Da se "što pre vrati svome detetu, kojem je više nego potreban".

"Drugari znani i neznani opet smo potrebni, sada tati jedne divne devojčice lavice, borca malog. Potrebni smo njenom tati da joj se što pre vrati zdrav i snažan kao pre, da nastave zajedničku borbu tamo gde su stali", piše u jednom apelu od pre dva meseca. Svi ga, dodaje se znamo kao "tatu hrabrost, tatu borca neviđenog, samohranog tatu jedne devojčice Sare sa posebnim potrebama".

"Biti roditelj deteta sa posebnim potrebama je najtezi životni zadatak koji zahteva nadljudsku snagu fizičku i psihičku, a Darku smo trenutno potrebni da mu damo tu snagu i novi vetar u leđa za njegovu Sarušku. Ne dozvolimo da Sara ostane bez jedine zivotne najveće podrške", piše

Darko je dugo bio u bolnici, ali je na kraju, nažalost, bitku izgubio.

Izvor: Nezavisne.

Komentari(0)

Loading