UDARIO KRAVU I UPRAVLJAO NEREGISTROVANIM VOZILOM BEZ DOZVOLE: Mrkonjčaninu potvrđeno i prisustvo alkohola u krvi, povređen i suvozač

Dragan E. iz Mrkonjić Grada je u mestu Surjan u ovom gradu upravljajući golfom udario kravu koja se nalazila na kolovozu, a tom prilikom je povređen suvozač G.Č, saznaju "Nezavisne novine".

UDARIO KRAVU I UPRAVLJAO NEREGISTROVANIM VOZILOM BEZ DOZVOLE: Mrkonjčaninu potvrđeno i prisustvo alkohola u krvi, povređen i suvozač
Printscreen/Youtube/Krave i koze na putu 2/3

Kako "Nezavisne novine" nezvanično saznaju krava nije pronađena na licu mesta, ali su ostali tragovi životinje koji ukazuju da je ona učestvovala u ovoj neobičnoj saobraćajnoj nezgodi.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su saopštili da se juče oko 17.50 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je D.E. iz Mrkonjić Grada upravljajući  golfom udario u domaću životinju - kravu koja se nalazila na kolovozu.

"U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobio suvozač G.Č. iz Mrkonjić Grada kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Vozač D.E. je upravljao vozilom prije sticanja prava na upravljanje vozilom, vozilo nije registrovano, a izvršeno je alkotestiranje istog kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0,75 g/kg. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku“, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Pacijent G.Č., koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Mrkonjić Gradu, stabilnog je zdravstvenog stanja i ostaje na daljem liječenju i praćenju u UKC-u RS", rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prema podacima iz Urgentnog centra, pacijent G.Č. primljen je sinoć oko 20.10 časova u dnevnu bolnicu Urgentnog centra.

"Pacijent je zadobio povrede ručnog zgloba, potkoljenice i grudnog koša. Stabilnog je zdravstvenog stanja i ostaje na daljem liječenju i praćenju", navode i UKC-a RS.

Komentari(0)

Loading