SNSD SLAVI POBEDU! Prijedor ima novog gradonačelnika, veselo u Izbornom štabu - zapevali i dobro poznatu pesmu (VIDEO)

Alo Redakcija

09:11

Republika Srpska 0

SNSD u Prijedoru je proglasio pobjedu na prevremenim lokalnim iozborima, a Slobodan Javor je novi gradonačelnik

SNSD SLAVI POBEDU! Prijedor ima novog gradonačelnika, veselo u Izbornom štabu - zapevali i dobro poznatu pesmu (VIDEO)
Foto:Twiterprintscreen/ Mladen Vujinović

Centralna izborna komisija BiH saopštila je da je na današnjim prevremenim izborima za gradonačelnika u Prijedoru glasalo 25.826 birača ili 30,98 odsto.

Pravo glasa imalo je 86.329 građana. U trci za fotelju gradonačelnika bilo je 14 kandidata.

Predsednika SNSD Milorad Dodik u Izbornom štabu u Prijedoru su u dočekali kandidat SNSD za gradonačelnika Slobodan Javor i ostali članovi te stranke, a Dodik je u štab SNSD donio i „Djedovu rakiju“.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U veseloj atmosferi u izbornom štabu SNSD u Prijedoru se zapevala i pesma „Ide Mile lajkovačkom prugom“, piše Srpskainfo.

Pored predsednika SNSD Milorada Dodika je i bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović koji je vidno raspoložen i veseo.

Dodik se zahvalio Pavloviću, koji mu je, kako kaže, rekao da mu je ova pobjeda draža nego njegova.

– Pobeda Slobodana Javora u Prijedoru je dokaz da će ovaj grad nastaviti da se razvija u pravcu koji smo zacrtali. SNSD niti jednog trenutka nije sumnjao u ovaj rezultat – poručio je ovo predsednik SNDS Milorad Dodik iz izbornog štaba te stranke u Prijedoru.

Dodik je poručio da je ovo pobeda svih prisutnih, njega lično i Javora.

– Pobeda Slobodana Javora je dobra za Prijedor. Ova pobeda je dokaz da će ovaj grad nastaviti da se razvija u pravcu koji smo zacrtali. SNSD niti jednog trenutka nije sumnjao u ovaj rezultat. SNSD je danas sa koalicionim partnerima je učinio najbolji izbor. Pobeda Slobodana Javora je dobra za Prijedor. Ova pobeda je dokaz da će ovaj grad nastaviti da se razvija u pravcu koji smo zacrtali – izjavio je Dodik, prenosi Srpskainfo.

Region.rs/Blic

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading