MILORAD DODIK Prodali su veru za večeru, bolje da ćute!

Alo Redakcija

21:31

Republika Srpska 0

Lider SNSD-a je istakao da su se nakon poziva Gabrijela Eskobara i Mirko Šarović i Branislav Borenović sakrili u mišiju rupu

MILORAD DODIK Prodali su veru za večeru, bolje da ćute!
foto: RTRS printscreen

Predsednik SNSD-a i član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je nejasno zašto su se SDS i PDP uzbudili zbog rasporeda održavanja sednica Narodne skupštine Republike Srpske koje će, kako tvrde „dovesti do uspostavljanja BiH na ustavnim principima“, kada su od samog početka rekli da u tome neće da učestvuju.

– RS će uzeti sve nadležnosti koje joj po Ustavu Bosne i Hercegovine pripadaju i partije koje preuzimaju odgovornost za to imaju plan i redosled poteza – rekao je Dodik upitan da prokomentira današnje izjave rukovodstava SDS-a i PDP-a u vezi sa održavanjem sednice Narodne skupštine.

Lider SNSD-a je istakao da su se nakon poziva Gabrijela Eskobara i Mirko Šarović i Branislav Borenović sakrili u mišiju rupu iz koje se pojave samo kad im, kako kaže, Dodik baci sir.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– Pošto su rukovodstva SDS-a i PDP-a kapitulirala i pre bitke, prodali veru za večeru, sada bi red bio da ćute i ne smetaju patriotskim partijama da odbrane RS olovkom i rukom, hrabro i časno – rekao je Dodik.

Čitajte Region i na Fejsbuku.

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading