DODIK: Pravili su eksperiment, zato smo tu gde jesmo!

Alo Redakcija

08:25

Republika Srpska 0

Srpski član Predsedništva BiH nije krio ogorčenje

DODIK: Pravili su eksperiment, zato smo tu gde jesmo!
Foto: Printscreen

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da on ne razbija, nego spasava ustavnu BiH.

Dodik je rekao da će Republika Srpska zakonom suspendovati 140 nametnutih rešenja i to u roku od dva, tri ili četiri meseca da ne bi nastale pravne praznine, dok Srpska ne obezbedi potrebnu legislativu.

On je naglasio da bi u BiH svima život bio bolji da Srpskoj nisu otimana prava.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– Pravili su eksperiment, iluziju, zato smo tu gde jesmo, zaglavljeni – naveo je Dodik.

Prema njegovim rečima, da je postojao čist račun, iskren razgovor, bavili bi se životom, radili konkretne poslove i svima bi bilo bolje, pa i onima koji podmeću providnu bajku da do boljeg života vodi „funkcionalna BiH“.

U intervjuu Dodik je rekao da se iz BiH već 30 godina šalje jedino poruka nestabilnosti, umesto da se svi drže Ustava i da svako radi u skladu sa svojim ingerencijama.

Povodom izveštaja Kristijana Šmita pred Savetom bezbednosti UN, srpski član Predsedništva BiH je rekao da je to još jedan apsurd u kojem izveštaj podnosi neizabrani diplomata.

– To govori da je svet u neredu. Mi nećemo srediti svet, možemo samo da izvlačimo zaključke i da se sagnemo ispod radara, ali da ne dozvolimo da pored nas prođu prilike i da nas zaplaše na osnovu „slave“ stečene na ranijoj strogoći – rekao je Dodik.

Čitajte Region i na Fejsbuku.

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading