BUKTINJA U DOBOJSKOJ BOLNICI: Pacijenta (42) zahvatila vatra, jedva ga spasili!

alexander

20:30

Republika Srpska 0

Vatru su uspeli da ugase dvojica drugih pacijenta od kojh je jedan bio u kolicima, te su uz pomoć bolničkih portira spasili pacijenta koji je ležao u sobi u kojoj je izbio požar.

BUKTINJA U DOBOJSKOJ BOLNICI: Pacijenta (42) zahvatila vatra, jedva ga spasili!
foto: Youtube

Pacijent dobojske bolnice „Sveti Apostol Luka“ S.Š (42) iz Modriče zadobio je opekotine u požaru koji je izbio sinoć u ovoj zdravstvenoj ustanovi na Odeljenju hirurgije.

Kako Glas nezvnično saznaje vatru su uspeli da ugase dvojica drugih pacijenta od kojh je jedan bio u kolicima, te su uz pomoć bolničkih portira spasili pacijenta koji je ležao u sobi u kojoj je izbio požar.

– Negde oko 23 časa osetio se dim i saznali smo da je izbio požar na Odeljenju hirurgije. Odmah sam otišao do te sobe s protivpožarnim aparatom i počeo da gasim. Iako sam teško bolestan i bio sam priključen na infuziju i imao braunile po rukama, to sam počupao jer sam želio da pomognem da spasimo čoveka. U tom svem mi je pomagao čovek koji je bio u kolicima i koji nema jednog stopala. Uspeli smo to ugasiti i spasiti čoveka koji je bio u sobi na krevetu i nije se mogao pomerati zbog povreda koje zadobio navodno ranije u nesreći – rekao je jedan pacijent koji leži u Dobojskoj bolnici ne želeći da se predstavi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Istakao je da su ubrzo stigli bolnički portiri koji su pomogli da pacijenta s krevetom izmeste iz sobe zahvaćene požarom, prenosi Srpskainfo.

– Sve je bilo puno dima, svetla nisu radila i bio je mrak. Sreća je da smo uspeli tog pacijenta da spasimo i da nije došlo do težih posledica. Pomagala nam je i jedna medicinska sestra koja inače bila sama. Ubrzo na mesto događaja stigla je policija kao i direktor bolnice. Pretpostavlja se da je do izbijanja vatre došlo zbog kvara na elektronistalaciji negde oko klime – rekao je sagovornik.

Policijska uprava Doboj saopštila je da im je sinoć u 23.35 časova prijavljeno je da je na odeljenju hirurgije u bolnici “Sveti Apostol Luka” u Doboju, iz nepoznatih razloga došlo do požara u sobi broj 6.

– Tom prilikom je pacijent koji je ležao na pomenutom odeljenju S.Š. iz Modriče, zadobio povrede-opekotine po telu. Postupaju policijski službenici PS Doboj 1, dalji rad u toku – sapšteno je iz policije ne navodeći detalje.

Prati nas na Fejsbuku

Autor: alexander

Tagovi:

Komentari(0)

Loading