DODIK SPREMAN DA IDE I U ZATVOR: Istina je jedna- GENOCIDA NIJE BILO!

Alo Redakcija

16:58

Republika Srpska 0

Ta priča o navodnom genocidu je postala aktuelna 2002. godine, sedam godina nakon dogadjaja. Odjednom se sve oko toga aktualizuje i ‘sada se sve zna’.

DODIK SPREMAN DA IDE I U ZATVOR: Istina je jedna- GENOCIDA NIJE BILO!
foto: Tanjug

Milorad Dodik izjavio da nikada neće prihvatiti navode da se u Srebrenici dogodio genocid, te da je zarad odbrane tog stava spreman da ode na robiju.

– Apsolutno bih pre birao da idem u zatvor nego što bih priznao nešto što se nije desilo, a to je navodni genocid u Srebrenici. Ta priča o navodnom genocidu je postala aktuelna 2002. godine, sedam godina nakon dogadjaja. Odjednom se sve oko toga aktualizuje i ‘sada se sve zna’. Istina je jedna – genocida nije bilo – kaže srpski član Predsjedništva BiH.

Istakao je da je izveštaj Nezavisne međunarodne komisije za Srebrenicu, kojoj je predsedavao Gideon Grajf, već mnogo toga promenio, da ga treba sistematizovano koristiti i da je istina jedna – da genocida nije bilo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

– Na sve to je Nezavisna međunarodna komisija najbolje odgovorila i to zaista treba koristiti jer je sistematizovano od ljudi čije je znanje, ali i autoritet, neosporan. Tako da, u tom pogledu, ovaj izveštaj dosta toga menja –rekao je, između ostalog, Dodik.

Alo

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading