Crna Gora

21:24

13 oktobra, 2021

Savez Srba iz Crne Gore: Razni zavojevači bi hteli da otmu KiM i poklone ga nekom drugom narodu!

"Nekad smo imali saveznike u evropskim silama, koji su znali za dušu i moral čoveka. Vremenom je Evropa postala stara bezdušna frajla, koja je cela stala u jedan evro. Taj evro im je važniji od svih moralnih vrednosti čovečanstva."

Foto: YoutubePrintscreen

„Srpski narod na KiM je već vekovima ugnjetavan od strane raznih zavojevača koji su hteli da otmu KiM i poklone ga nekom drugom narodu, koji nema nikakvu duhovnu ni moralnu vertikalu da bi zaposeli „Srpski Jerusalim“, saopštio je Željko Čurović iz Saveza Srba iz Crne Gore.

Prema njegovim rečima, Kosovo i Metohija je srpska krštenica i srpski zavet sa kojim smo se prepoznali pred Bogom i svetom. Otimanjem KiM iz duše srpskog naroda bi bilo i zatiranje srpskog imena.

„Nekad smo imali saveznike u evropskim silama, koji su znali za dušu i moral čoveka. Vremenom je Evropa postala stara bezdušna frajla, koja je cela stala u jedan evro. Taj evro im je važniji od svih moralnih vrednosti čovečanstva. Današnju Evropu prepoznajemo kroz zloglasni NATO Savez i EULEKS na KiM, koji su postali sluge terorističke UČK. Danas, međunarodne snage na KiM štite šiptarske zločince i zataškavaju njihove zločine u cilju progona Srba sa KiM i otimanja iste teritorije od države Srbije“, rekao je on.

„Muka je gledati to lažno evropejsko, dodaje Čurović – to „demokratsko“ društvo, koje se zaklinje demokratijom i ljudskim pravima, dok se iza tih floskula kriju najveći zločini i pljačke naroda koje svet nije zapamtio“.

„Savez Srba iz Crne Gore podržava svoju braću Srbe na KiM u borbi za slobodu i ostvarivanje osnovnih građanskih prava, koja su izgubili od momenta ulaska međunarodnih snaga na KiM. Podržavamo i svakog pojedinca i organizaciju čiji je cilj odbrana KiM u sastavu Srbije“,  zaključuje Čurović.

Region.rs

Komentari (0)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.