NJOJ JE TOŠE POSLAO PORUKU PRE NEGO JE POGINUO: Od tada je nismo videli u javnosti (FOTO)

Da li se sećate Andrijane Budimir? Nekad je bila uspešna rukometašica, a šira javnost pamti je kao najveću ljubav Tošeta Proeskog. Kada je makedonski slavuj u saobraćajnoj nesreći izgubio život, povukla se i nije želela da daje nikakve izjave.

NJOJ JE TOŠE POSLAO PORUKU PRE NEGO JE POGINUO: Od tada je nismo videli u javnosti (FOTO)
Printscreen/Youtube

Ona je igrala u "Crvenoj zvezdi", a potom u "Napretku" iz Kruševa, njegovog rodnog grada. Zabavljali su se tri godine, pa raskinuli zbog obaveza i česte razdvojenosti, da bi vezu obnovili u januaru 2007. Živeli su zajedno u njegovoj prelepoj vili u naselju Zlokućani, gde su kovali planove za venčanje i proširenje porodice. Ali, vreme nije bilo na njihovoj strani. Toše je poginu u oktobru. Upravo je Andrijani poslao poslednju poruku: "Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te."

Bol zbog preranog odlaska popularnog pevača nikada nije prošla, ali ‒ život mora dalje. Bivša sportistkinja danas je srećno udata žena i majka jednog dečaka.

Johanu, ugostitelju iz Skoplja, izgovorila je sudbonosno "da" 2013. godine, a sledećeg leta na svet je donela sina Maksima. Ostala je u svetu sporta: osnovala je školu rukometa i radi kao trener muške ekipe kluba "Skopje".

Izvor: hello

Komentari(0)

Loading