TRAGEDIJA: Popularna influenserka i šminkerka Maja Mia pronađena mrtva

Popularna šminkerka i influenserka Maja Mia Janeska, poreklom iz Ohrida, navodno je pronađena mrtva u Africi, javili su lokalni i domaći mediji.

TRAGEDIJA: Popularna influenserka i šminkerka Maja Mia pronađena mrtva
Printscreen/Instagram

Nema više zvaničnih informacija i detalja, osim objave njenog bivšeg dečka u tamošnjim medijima, navodi makedonski "Večer".

Vest o smrti Janeske saopštio je njen bivši momak Omi Dimpoz, s kojim se zabavljala 2020, prenosi MSN.com.

Dimpoz se oglasio na svojim nalozima na društvenim mrežama gde je objavio nekoliko fotografija snimljenih zajedno sa Majom i napisao: "Počivaj u miru, ljubavi moja."

Maja je takođe izlazila sa tanzanijskim komičarem Idrisom Sultanom, koji je takođe objavio vest o smrti na svojim nalozima na društvenim medijima.

Od nje se opraštaju i njeni najmiliji, putem društvenih mreža na kojima se navodi niz informacija i pretpostavki o tome šta se dogodilo Janeskoj.

Za sada se ne navode razlozi smrti, iako postoje razne spekulacije.

Maja je rođena u Makedoniji, ali je živela u Tanzaniji više od jedne decenije. Izveštaji kažu da je živela u Južnoj Africi pre smrti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Mia (@maya_mia_y)

Međutim, još uvek je misterija šta se tačno dogodilo.

Maja Mia je nedavno bila u centru pažnje javnosti u Severnoj Makedoniji nakon što su fotografije sa njom objavili aktuelni političari, među kojima su ministar spoljnih poslova Bujar Osmani i bivši ministar zdravlja Venko Filipče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Mia (@maya_mia_y)

 

Izvor: region.alo

Komentari(0)

Loading