ZAEV SE PREDOMISLIO Ostavku odlažem, ostajem da pomognem narodu!

Alo Redakcija

13:00

Severna Makedonija 0

Makedonski premijer i lider SDSM Zoran Zaev izjavio je da će ostati na toj funkciji kako bi pomogao da se održi parlamentarna većina i eventualno je povećao.

ZAEV SE PREDOMISLIO Ostavku odlažem, ostajem da pomognem narodu!
Foto: EPA

Zaev, koji je nakon rezultata lokalnih izbora podneo ostavku 31. oktobra, rekao je nakon sednice Glavnog i Izvršnog odbora SDSM, održane u utorak uveče, da je taj Odbor predložio da se ostavka odloži, kao i da je posvećen procesu očuvanja parlamentarne većine, prenosi Telma.

„Nemam šta drugo da dodam, jer je predsednik Odbora saopštio odluke i odgovorio na sva pitanja. Važno je da se zemlja ne vraća u prošlost svađa kako u zemlji tako i u inostranstvu, da ugrozi proces evrointegracija, naravno da je važno jer smo i dalje u vremenu pandemije, energetske krize, odgovornost svakog građanina ali i političara i dalje postoji“, rekao je Zaev.

On je rekao i da se nada da će se parlamentarna demokratska većina stabilizovati, pre svega, jer je orijentisana ka evroatlantskom putu i multietničkom društvu kao i ka održavanju dobrosusedskih odnosa i pozitivnih reformi.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

„Dani su pred nama, videćemo“, rekao je Zaev.

Čitajte Region i na Fejsbuku.

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading