NOVI ŠOKANTNI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA REGION: Policajci stigli na most na Tari dok je dečak još bio živ, ali...

Alo Redakcija

10:00

Tema dana 0

Policija nije uspela da spasi dečaka

NOVI ŠOKANTNI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE POTRESLA REGION: Policajci stigli na most na Tari dok je dečak još bio živ, ali...
Foto: PrintscreenTviter

Trinaestogodišnji V. K. iz okoline Pljevalja skočio je sa mosta na Tari, nekoliko nedelja nakon što je isto učinila dvadesetogodišnja M G, popularna Tiktokerka iz Pljevalja, naočigled policajaca koji su pokušali da ga spreče u toj nameri.

Kako saznajemo, porodica je dan ranije prijavila nestanak tinejdžera Centru za bezbednost i uskoro su dobili dojavu da je dečak viđen kako ide ka Mostu na Tari. Patrola se ubrzo uputila na lice mesta i stigli su dok je dečak još bio na mostu.

– Smišljali su kako da mu priđu, a da ga ne uplaše. Čak su mislili da skinu majice kako dečak ne bi reagovao negativno na uniformu… Međutim na mostu se stvarala sve veća gužva prolaznika i turista i dečak je odjednom skočio. Svi su ostali u šoku – piše Blic.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Izvor kaže da se porodična kuća nastradalog dečaka nalazi nekoliko kilometara od Pljevalja, te se pretpostavlja da je dečak kobnog dana do mosta došao autobusom.

Dečakovo telo pronađeno je sutradan u reci Tara nedaleko od mesta gde je skočio sa visine od oko 180 metara naočigled brojnih turista.

Ovo samoubistvo podiglo je veliku buru u javnosti, posebno od trenutka kada je po društvenim mrežama počela da kruži fotografija Instagram profila TikTokerke M. G. i ovog dečaka na kojima je ostavljena identična poruka. Poruka koja se nalazi na oba profila glasi: „Safe Place“ (Sigurno mesto) i ispod nje se nalazi identičan broj srca u duginim bojama i istom rasporedu. Da situacija bude još bizarnija i M. G. i V. T. su pratili isti broj ljudi, a i njih je pratio identičan broj ljudi – 538.

Ovde se veza između ova dva samoubistva ne završava. Naprotiv. M. G. je izvršila samoubistvo 27. jula skokom sa mosta na Tari, a trinaestogodišnjak je nakon toga po komentarima o njoj počeo da ostavlja poruke. Prvo je pisao da je „nije poznavao, ali da je baš teško to što se dogodilo“, a potom je kao profilnu fotografiju na ovoj mreži postavio njenu sliku i počeo da ostavlja komentare u kojima je najavljivao tragediju:

„Uskoro isti most ista patika isto sve“, napisao je dečak pre nekoliko dana ispod fotografije M. G.

Potom je na svom profilu objavio video na kom su nacrtani dečak i devojka indigo plave kose (poput one koju je imala M. G.) uz natpise iznad. Iznad crteža devojke pisalo je „Devojka koju volim najviše i koja je u Raju“, a iznad crteža dečaka: „Želim da idem u Raj“. Nakon toga smenjivale su se fotografije preminule M. G.

Dečak je i pre ovog snimka ostavljao poruke u kojoj se preminuloj M. G. obraćao sa „volim te najviše, dolazim uskoro“.

Porodica misli da je do dečak ušao u sektu

Prema nezvaničnim informacijama porodica dečaka smatra da je tragediju izazvala neka sekta. Crnogorski MUP o ova dva slučaja nije želeo da priča, kao ni u Centru za bezbednost Pljevlje, međutim iz nezvaničnih izvora saznaje se da je istraga ove dve tragedije u toku. I preminula devojka i dečak su sahranjeni.

Alo/Blic

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading