MISTERIOZNA VEZA Momka i devojku koji su skočili sa istog mosta povezivao "ANĐEOSKI BROJ" (FOTO)

Alo Redakcija

18:41

Tema dana 0

Na mostu na Tari, samo u nekoliko dana razmaka desile su se dve velike tragedije.

MISTERIOZNA VEZA Momka i devojku koji su skočili sa istog mosta povezivao "ANĐEOSKI BROJ" (FOTO)
Foto: Printscreen

Dvoje mladih ljudi izvršili su samoubistvo na isti način i na istom mestu – skokom sa mosta viskog 172 metra. Društvenim mrežama dele se slike njihovih naloga sa Instagrama i TikToka uz komentar da su oboje na neki način bili povezani, a dečak je čak navodno i ostavio zloslutnu poruku nakon što se saznalo da je ona mrtva.

Dvadesetogodišnja devojka inicijala M. G. 27. jula, oko 20 časova uveče, skočila je sa mosta na Đurđevića Tari. Njeno telo pronađen je dan kasnije, a onda je, dvadesetak dana kasnije, sa istog mesta, najvišeg luka mosta na Tari, skočio i dečak od samo 13 godina. Obje su bili iz Pljevalja.

Policija nije za sada ukazala na povezanost ova dva slučaja, ali slike njihovih profilma na Instagramu govore drugačije. Naime, oboje imaju identičan potpis „Safe place“ kao i šest srca u duginim bojama.

Mnogi su uočili tu sličnost i ukazali da je možda u pitanju ipak nešto više od obične koincidencije, jer zaista, ovakva tragedija nije zabeežene na istom mestu. Pri tome, oboje imaju identičan broj pratilaca, 538 koji bi, smatraju mnogi, takođe mogao da sadrži izvesnu simboliku – u pitanju je takozvani „anđeoski broj“ koji, veruje se, pomaže da se prebrode teški momenti.

Pročitajte još:

Pročitajte još:


Mnogo strašnije je to što se pojavio i skrinšot za koji se veruje da je poruka koju je na TikToku ostavio preminuli dečak, nakon što je M.G. izvršila samoubistvo.

Foto: Printscreen

Na svom profilu na društvenoj mreži TikTok ova devojka je imala samo jednu objavu – snimak sa drugaricom. Ispod tog klipa trinaestogodišnji dečak, nakon njenog samoubistva, ostavio je poruku: „Uskoro, isti most, ista patika, isto sve“, napisao je dečak.

A potom je, komentarišući vest o samoubistvu M.G. ostavio i drugi komentar nagoveštavajući šta će da uradi – „Uvek uz nas, Anđeli i legede nikada ne umiru. Vodlim te zauvek. Dolazim uskoro“.

Foto: Printscreen

Na TikToku pojavilo se i još nekoliko njegovih objava gde piše, između ostalog kako je „devojka koju voli u raju“, pitao se gde je njegovo srećno mesto…

Inače „Sigurno mesto“, odnosno „Safe place“ koje oboje nastradalih imaju u opisu svog profila je poznati program za mlade do 21 godinu kojima je potrebna neka vrste pomoći ili podrške. Pod istim imenom postoji i organizacija koja se bavi pravima LGBTQ osoba i fraza „Safe place“ je napisana na njihovom logou duginih boja – gotovo identičnog redosleda kao boje srca koja su na njihovim profilima.

SOS linija

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Noizz

Autor: Alo Redakcija

Komentari(0)

Loading