Tag: "Milorad Dodik"

Dodik: BiH ne može opstati!
Dodik je istakao da je ključno pitanje da predstavnici Srba iz Republike Srpske u Sarajevu, u zajedničkim organima, budu jedinstveni.

DODIK O PRITVORU ZA GENERALA: Ni u ovoj borbi Savčić neće biti sam
Onima koji ovo rade, rekao je Dodik, mogu samo da poručim da ovakvim odlukama i ovakvom politikom neće uplašiti nikoga u Republici Srpskoj, niti će je destabilizovati.

CRKVA JE NAŠ IDENTITET! Dodik pozvao na obnovu pravoslavnih svetinja u BiH
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska i Srpska pravoslavna crkva žele ne samo da sačuvaju osnovne vrednosti vere već i da obnove sve crkvene objekte kako bi u njima narod mogao da se okuplja i upražnjava pravoslavlje.

PREDSEDNICA SRPSKE: Besmislena galama lidera opozicije oko Dodikove izjave
Ona je dodala da ne razume potrebu da se od toga pravi bilo kakva medijska ili neka druga priča.

DODIK ZADAO KONTRAUDARAC Može susret sa personom Šmit, ali pod jednim uslovom
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik prokomentarisao je mogući sastanak sa novim Visokim predstavnikom Kristijanom Šmitom.

DODIK PORUČIO: BiH je nemoguća zemlja, cilj da se uništi identitet Srba
"Ne možemo da računamo u dobre namere onih koji degradiraju naše pravo, Ustav i Dejtonski mirovni sporazum", rekao je Dodik u zajedničkom obraćanju novinarima sa srpskim predsednikom.

DODIK UOČI SASTANKA: Srbija ima najbolji odnos sa Republikom Srbijom
Dodik kaže da ga kao Srbina raduje kada čuje da će 10 zemalja povući priznanje samoproglašene nezavisnosti tzv. Kosova

DODIK JEDNIM PITANJEM POKOPAO ŠMITA: Na osnovu čega ste postavljeni? Koji je to dokument? (VIDEO)
Srbi im postaju problem, kaže Dodik

NOVA, SRAMNA PORUKA INCKA: Nastavlja da PROVOCIRA: "Odlazim, ne potpuno srećan..."
Valentin Incko bio je visoki predstavnik EU u BiH 12 godina

PALA ODLUKA U SRPSKOJ! Jednoglasno protiv Inckovog apsurda - od danas se njegova odluka neće primenjivati
Sednica parlamenta bila je zatvorena za javnost

DODIK: Bakir ide u lov na veštice, a BiH puca po šavovima
On je upitao zašto su u Dejtonu pisali Ustav na koji će pristati Srbi i Hrvati, a nakon Dejtona ga menjali samo da budu zadovoljni Bošnjaci, prenosi RTRS.

DODIK: Spreman sam da podnesem ostavku, ali da se ne bira novi član Predsedništva (VIDEO)
- To će pokazati svu trulež BiH nad kojom međunarodna zajednica vrši nasilje - poručio je Dodik.

DODIK SE SAM PRIJAVIO U TUŽILAŠTVO: Evo i zašto se odlučio za ovaj korak
"Da ne bi bilo pregrejanih emocija i niskih strasti iz sarajevske zagušljive političke kuhinje u kojoj se prema Srbima svakodnevno proizvodi mržnja, odlučio sam da se sam prijavim", pojasnio je Dodik.

KONTRAUDAR IZ SRPSKE! Ovo je ODGOVOR na Inckov zakon - pripremite se za 15 godina ZATVORA!
Sednica će biti zatvorena za javnost.

DODIK JASAN I GLASAN: MUP će sprečiti hapšenja građana RS
"Pozivam sve ljude u Republici Srpskoj, prilikom svakog saznanja o eventualnom delovanju SIPA ili obaveštajne službe, da obaveste nadležnu policiju", rekao je Dodik

GRMI REGION OD DODIKOVE IZJAVE: "Ne čudi što su se povampirili oni kojima je sloboda poklonjena, jer..."
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da 27. jul, Dan ustanka, svedoči o slavnoj antifašističkoj prošlosti srpskog naroda, kada je zajedno sa mnogobrojnijim narodima rekao "ne" pošasti fašizma i nacizma.